Årskonferansen "Lean på norsk" 29.-30.11.2011

Velkommen til konferansen ”Lean på norsk” 29.-30.11.2011 i Oslo. I år, som i fjor, stiller noen av landets fremste kapasiteter innen lean opp som foredragsholdere. I tillegg har vi flere internasjonale kapasiteter som vil formidle sin kunnskap. ”Lean på norsk” har som formål at norske virksomheter skal bli best på lean blant annet ved hjelp av de fortrinn vi har i den norske samarbeidsmodellen.

Årets tema er ”fra vellykket oppstart til kontinuerlig forbedring”. Vi har fått noen av de fremste virksomhetene i Norge til å fortelle om sin lean reise. Vi tror det er viktig å lære av andre. Både seire og skuffelser. Derfor vil foredragsholderne fortelle om både de riktige tingene som ble gjort, men også om de fallgruvene en bør unngå. En lean implementering består av både oppstart, gjennomføring og kontinuerlig forbedring. For å lykkes må en fokusere på metoder, systemer, organisering, ledelse og organisasjonskultur – og ikke minst det å holde fokus. Dette er spesielt viktig hvis vi skal klare å opprette og vedlikeholde en kultur for kontinuerlig forbedring.

Nytt av året er utdeling av årets lean pris. Noen av de beste lean bedriftene i Norge er kandidater til denne prisen. Prisen henger høyt – og skal henge høyt. For å vise viktigheten av å jobbe med forbedringsarbeid i virksomheter ønsker Næringsminister Trond Giske å dele ut prisen. Vi vil også få kunnskap om hva vinneren har gjort for å fortjene prisen.

Vi vil ønske velkommen til årets store lean begivenhet.

Les mer

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal