Lean Akademiet: Yellow og Green Belt Sertifisering

5 jan 09:00 - 8 jan 16:00 Legg til kalender

Intensiv Yellow- og Green Belt over 2 + 2 dager i ett. Deltakerne sertifiseres først i Yellow belt etter 2 dager (web-basert eksamen), deretter Greenbelt etter 2 nye dager (web-basert eksamen).

Lean Yellow Belt sertifisering:
Kursets hovedmål er å gi deltagerne en grunnleggende innføring i LEAN gjennom utstrakt bruk av praktiske øvelser (spill og gruppeoppgaver). Deltakerne skal kunne bidra i pågående forbedringsinitiativ i egen organisasjon i etterkant og blir verdifulle medspillere på reisen mot kontinuerlig forbedring.

Lean Green Belt sertifisering:
Kurset bygger på Yellow belt og hovedmålet er å gi deltagerne en dypere innføring i LEAN gjennom bruk av praktiske øvelser (spill og gruppeoppgaver). Formålet er at denne nyvunne kunnskapen benyttes direkte i forbedringsinitiativ i egen organisasjon slik at læringen raskt bidrar til verdiskaping. 

Det er mulighet for studiepoeng gjennom et samarbeid med Høgskolen i Molde. Gjennomføring av et konkret forbedringsinitiativ i din bedrift gir 7,5 studiepoeng ved godkjent prosjektoppgave

Kurssted: Oslo

Pris: 16.500,- (for 4 dager)
Sertifiseringsavgift: 2.000,- (1000,- + 1.000,-)

Påmelding til John-Are Tharaldsen: jat@lean.no.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med John-Are Tharaldsen på jat@lean.no eller mobil 9300 8817

Bli medlem i Lean Forum Namdal

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no

Abonner på vårt nyhetsbrev