Lean grønt belte sertifiseringskurs, Oslo

11 okt 09:00 - 14 okt 15:30 Legg til kalender

Generelt om våre kurs

Lean sertifiseringskurs gir deg verktøykassen du trenger der du engasjere teamet ditt til og skape flyteffektivitet for kunden som gir resultater på bunnlinjen.

Våre kursdeltagere anbefaler oss som leverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringer.

"Lean sertifiseringskursene var veldig lærerike og ga oss et solid grunnlag for å kunne gjennomføre LEAN i egen bedrift. Vi ble alle bitt av «LEAN-basillen» under spillet «Case Go-kart», som ikke bare var utrolig morsomt, men også ga oss alle en forståelse av LEAN i praksis."

Gunn Myrseth, Systemkoordinator, Würth Norge AS

 

Kurset vil inneholde en kombinasjon av lærerike Lean-spill, teori, film, diskusjoner, og praktiske oppgaver. Vi bruker et enkelt og folkelig språk samtidig som vi ivaretar grunnleggende begreper i Lean.

Madisa Consulting AS er Lean-entusiaster med svart belte sertifisering og tilbyr kurs, sertifiseringer og rådgivning i Lean til private og offentlige virksomheter. Vårt Lean sertifiseringsprogram inneholder Lean kurs hvor du kan få gult, grønt og svart belte sertifisering. Vi tilbyr også skreddersydde bedriftsinterne Lean-kurs og foredrag. Ta kontakt med Marny på tlf. 92831395 for et godt tilbud!

Lean grønt belte sertifiseringskurs

Lean grønt belte sertifisering er det 2. nivået i Lean utdannelsen. Det foregående nivået er gult belte. Grønt belte passer for deg som vil oppnå dypere Lean-kompetanse til å finne forbedringer. Kurset gir muligheter for påbygning til svart belte sertifisering.  

Påmeldingsfrist: 30.09.2016

Kontakt Marny Østreng Unnli på 92831395 eller på marny@madisaconsulting.no.

Ferdighetsmål

Oppnår en dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet.

Kompetansemål

Etter gjennomføring av sertifiseringen skal du gjennom Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-case, eksempler og filmer:

→     Forstå Lean-ledelse inkludert utvikling av team og medarbeidere for å skape en kultur for kontinuerlig forbedring

→     Kjenne til ledelsesmetoder som Hoshin-plan (strategiplan), Kaizen og Toyotas 14 prinsipper

→     Vite hvordan et Lean resultatforbedringsprogram gjennomføres med suksess

→     Forstå visuell styring inklusive designe, planlegge samt gjennomføre ulike forbedringstavler

→     Være fortrolig med verdistrømsanalyse (VSA) sammen med verktøyene SIPOC, teknikker for å identifisere kundebehov, kartlegge og effektivisere prosesser og gjennomføre sløsingsanalyse

→     Kunne utføre strukturert problemløsning og finne forbedringstiltak med ulike metoder som PDCA, A3, 5I, Ishikawa-diagram, 5 x hvorfor, FMEA, problemløsningsmatrise, 5 x hvordan, tiltaksmatrise og fremdriftsplan

→     Forstå flere Lean-verktøy som just-in-time, takt-tid, jidoka, kanban, andon, SMED og poka yoke

→     Kunne gjennomføre 5S og forstå metoder som red-tagging, spaghettimap, enpunktsleksjon, standardisering og revisjon

→     Være begeistret for Lean!

Sertifiseringskriterier

For å bli sertifisert må kurset gjennomføres og 1 hjemmelekse presenteres for kursdeltagerne.

I tillegg må 1 skriftlig eksamen fullføres og oppnå minimum 70 % korrekt.

De som ikke består eksamen får kursbevis for deltakelse, men blir ikke sertifisert.

Pris

Totalpris pr. deltager inkl. lunsj: 13 900,- eks. mva.

Øvrig

Vi tilbyr også skreddersydde bedriftsinterne Lean-kurs og foredrag. Ta kontakt med Marny på tlf. 92831395 for et godt tilbud eller en hyggelig prat! Eller sjekk ut vår nettside www.madisaconsulting.no.

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no

Abonner på vårt nyhetsbrev