Lean Six Sigma - ta faktabaserte avgjørelser

19 sep 09:00 - 31 jan 16:00 Legg til kalender

Lean Six Sigma kombinerer Lean og Six Sigma metodikk. I dette kurset får du verktøyene til å ta faktabaserte beslutninger som forbedrer selskapets kvalitet og leveranser i alle prosesser.

Fokuserer på fortløpende endringer
Lean Six Sigma passer for alle bedrifter som er fokusert på fortløpende endringer, og som trenger et faktabasert fundament for å drive kontinuerlig forbedringsarbeid.

Forbedringsarbeid handler i stor grad om å gjøre kundene tilfredse. I dette kurset lærer du hvordan bedriften skal intensivere maskineriet samtidig som kvaliteten forsterkes.

Hva er Lean Six Sigma?

Lean metodikk og filosofi fokuserer på å eliminere sløsing, effektivisere bruk av ressurser og å skape flyt for å tilfredstille kundene. Six Sigma metodikk handler om å definere, måle, analysere, forbedre og kontrollere.

Ved å kombinere Lean og Six Sigma får du en metodikk og filosofi som er svært effektiv i de fleste virksomheter og problemstillinger. Metodikken legger til grunn for forbedringsarbeid der avgjørelser baseres på faktabaserte analyser. Slik maksimerer du utbyttet av bedriftens forbedringsarbeid.

 

Gjennomføring av Lean Six Sigma
Kurset kan gjennomføres med et tilrettelagt treningsprogram. Du kan velge å jobbe med lærestoffet på egen hånd der treningen legges inn i interne læreprogram, eller du kan velge å jobbe i grupper sammen med andre deltakere og få veiledning fra våre erfarne Lean-instruktører.

 

Sertifisering
Uavhengig av hvilken løsning du velger, hjelper vi deg å planlegge treningen fram mot beltesertifisering. I samarbeid med vår partner, Acuity Institute, tilbyr vi disse sertifiseringene:

Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma Black Belt

 

Kurset passer for:

  • Prosjektledere
  • Kandidater til ledende stillinger i organisasjonen
  • Forbedringsledere
  • Avdelingsledere med ansvar for forbedringsprosesser
  • Utviklingsledere
  • Toppledere

 

Vi gjør oppmerksom på at de kursdatoene og sted som er oppgitt her kun er veiledende. For mer informasjon, besøk www.nevu.no eller kontakt terje.klausen@nevu.no

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no

Abonner på vårt nyhetsbrev