Lean svart belte sertifiseringskurs, Oslo

1 nov 09:00 - 24 nov 15:30 Legg til kalender

Generelt om våre kurs

Lean sertifiseringskurs gir deg verktøykassen du trenger for å engasjere teamet ditt til og skape flyteffektivitet for kunden som gir resultater på bunnlinjen.

Våre kursdeltagere anbefaler oss som leverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringer.

«Kurset har gitt oss alle en «boost» for å kjøre på med Lean og tildele mer ansvar for å få en bedre hverdag. Det er positivt at en utenforstående aktør som Madisa Consulting, gir oss økt kompetanse i et annerledes perspektiv og forsterker mitt ønske om fremdrift.»  

Tobias Bryntesson, Produksjonsleder Tine.

 

Kurset vil inneholde en kombinasjon av lærerike Lean-spill, teori, film, diskusjoner, og praktiske oppgaver. Vi bruker et enkelt og folkelig språk samtidig som vi ivaretar grunnleggende begreper i Lean.

Madisa Consulting AS er Lean-entusiaster med svart belte sertifisering og tilbyr kurs, sertifiseringer og rådgivning i Lean til private og offentlige virksomheter. Vårt Lean sertifiseringsprogram inneholder Lean kurs hvor du kan få gult, grønt og svart belte sertifisering. Vi tilbyr også skreddersydde bedriftsinterne Lean-kurs og foredrag. Ta kontakt med Marny på tlf. 92831395 for et godt tilbud!

Lean svart belte sertifiseringskurs

Lean svart belte sertifisering er det 3. og høyeste nivået i Lean utdannelsen og du får tittelen Lean Manager MC. Som Lean manager MC kan du lede og iverksette Lean kontinuerlige forbedringer med vårt resultatforbedringsprogram. De foregående nivåene er gult og grønt belte. 

Tid:

01.11.16-03.11.16 & 22.11.16-24.11.16

Påmeldingsfrist: 17.10.2016.

Kontakt Marny Østreng Unnli på 92831395 eller på marny@madisaconsulting.no.

Ferdighetsmål

Oppnår grundig fordypning og trening i Lean som gir forutsetninger til å planlegge, iverksette og lede forbedringsarbeidet. Du vil også kunne lære bort Lean til kollegaer i din virksomhet for å skape en lærende organisasjon.

Kompetansemål

Etter gjennomføring av sertifiseringen skal du gjennom Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-case, eksempler og filmer:

→     Kunne planlegge, organisere, lede og iverksette Lean-program og skape en kultur for kontinuerlige forbedringer

→     Kunne fastsette ulike Lean mål – og strategiplaner med Hoshin-plan og x-matrisen

→     Være fortrolig med ulike Lean ledelsesteknikker og verktøy inkludert utvikling av team og medarbeidere samt skape en lærende organisasjon

→     Forstå ledelse som coaching,  endringsledelse og håndtering av motstand

→     Ha oversikt over teknikker for suksess i Lean implementering

→     Forstå ulike tilnærminger til Lean implementering inklusive vårt resultatforbedringsprogram

→     Få innblikk i Lean-ledelse fra Toyota i Japan. Gjesteforeleser Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis Høgskolen i Østfold. Gunnar har besøkt Toyota i Japan og vil fortelle om sine møter med ledelse, "senseier" og produksjon. Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge?

→     Være i stand til å gjennomføre Genchi genbutsu

→     Skjønne fordeler med Kata

→     Kjenne til Lean Startup og innovasjon. Gjesteforeleser Jon Anders Høntorp, R&D manager på Ekornes beds AS

→     Mestre, praktisere og følge opp Lean-speilet

→     Forstå hvordan kommunikasjon påvirker resultater

→     Beherske TPM og OEE

→     Være i stand til å selge inn Lean internt

→     Vite hvordan Lean kan praktiseres med bedriftsbesøk til Lantmännen Unibake Norway AS og Circle K Norge AS (Tidligere Statoil Fuel & retail AS)

→     Være lidenskapelig engasjert i Lean!

Sertifiseringskriterier

For å bli sertifisert må kurset gjennomføres og 2 hjemmelekser presenteres for kursdeltagerne.

I tillegg må 2 skriftlige eksamen fullføres og oppnå minimum 80 % korrekt. De som ikke består eksamen får kursbevis for deltakelse, men blir ikke sertifisert.

Pris

Totalpris pr. deltager inkl. lunsj: 19 900,- eks. mva.

Øvrig

Vi tilbyr også skreddersydde bedriftsinterne Lean-kurs og foredrag. Ta kontakt med Marny på tlf. 92831395 for et godt tilbud eller en hyggelig prat! Eller sjekk ut vår nettside www.madisaconsulting.no.

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no

Abonner på vårt nyhetsbrev