Praktisk innføring i ledelse av moderne produksjon

21 mars 08:00 - 25 mars 14:30 Legg til kalender

5 dagers Industrilederskole på Brunvoll i Molde

De lager spesialtilpassede thrustere til skip og er nok nærmest å regne som en bedrift som jobber med prosjekter.  At Lean fungerer like bra i prosjektsammenheng vises her.

Industrilederskolen Produksjon er et en-ukes kurs i praktisk ledelse av moderne produksjon. Kurset skal gi skiftledere, teamledere, arbeidsledere, formenn og nøkkelpersonell i bedriften bedre innsikt i å forstå tapene på sine linjer/maskiner.
Kurset gir samtidig praktisk opplæring i grunnleggende verktøy for å fjerne tapene. Industrilederskolen foregår i sin helhet på en vertsfabrikk, med oppgaver på linjer og maskiner i fabrikken. Kurset gir både teoretisk innføring og praktisk trening i bruk av verktøyene. 

Industrilederskolen avsluttes med en skriftlig eksamen og presentasjon av ukens arbeid / resultater til stedlig fabrikkledelse.En rekke bedrifter har arrangert Industrilederskolen i egen regi tilpasset sin egen bedrift.

Meld deg på ved å trykke her, eller kontakt oss på info@tpmteam.com eventuelt ring (+47) 90278046.

Brosjyre Industrilederskolen Produksjon T1

 www.tpmteam.com

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no