Hvorfor Lean? - Lean Forum Nordvest

13 sep 12:00 - 13 sep 15:00 Legg til kalender

.
Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Vår visjon er å få flere i regionen til å forstå lean slik at de kan lykkes i sin hverdag. På vårt neste arrangement 13.9. har du en unik mulighet å bli bedre kjent med oss som står bak Lean Forum Nordvest. For første gang skal vi samle styret til å diskutere hva lean egentlig er. Hvorfor begynte vi med lean og hva er det beste med lean? Men også hvorfor er det så vanskelig å få det til? Er det verdt strevet?

Mange har dedikert store deler av sitt liv til å studere og forstå lean. Bjarne Berg Wig er en av disse. Bjarne er forfatter, underviser, sensei og systems thinking trainer. Tidligere jobbet han som  Quality and Innovation manager i Hydro Agri Europe. Han er i dag leder for Institute for Learning Organizations og var i sin tid initiativtaker til Lean Forum Norge. Bjarne vil innlede seminaret med sin tolkning av lean.

Dette arrangementet passer for alle som enten er nysgjerrig på lean eller har jobbet med lean i mange år og ønsker å stille de "vanskelige" spørsmålene. Hvis smittesituasjonen tillater det samles vi fysisk på Kunnskapsparken i Molde. Online deltakelse vil også være mulig.

Les mer og meld deg på her.

.

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal