Lean til frokost - webinarserie del 1

27 sep 08:00 - 27 sep 09:00 Legg til kalender

Leanforum BTV i samarbeid med USN og SINTEF fortsetter suksessen fra høsten 2021 og lanserer en ny webinarserie – Lean til frokost. Det er fortsatt behov for en Lean-vitaminpille. Det vil vi gi deg gjennom 4 webinarer noen tirsdager i høst. Vi starter tirsdag 27. september og fortsetter de tre neste tirsdagene. 

Høstens webinarserie tar utgangspunkt i webinaret vi hadde den 15.februar i år. Der var tittelen «hva sier forskningen om Lean». I dette webinaret kom det frem at de viktigste trendene inne forskningsfronten innen Lean kan deles inn i 4 hovedtrender. Trendene er Lean og digitalisering, Lean som kunnskapssystem, Lean og bærekraft (Sustainability) og Lean flyt. 

Vi tar utgangspunkt i de fire trendene i de 4 webinarene. Vi starter det første webinaret med den sistnevnte trenden. Lean og flyt er et perspektiv som alltid har vært viktig. Men selv om temaet har blitt jobbet med i flere tiår, ser vi at mange bedrifter fortsatt kan se langt etter å være skikkelig flytorienterte. Som forskningsområde er temaet viktig, og vi kan skilte med at en norsk bedrift er i verdensklasse på dette området. Bedriften er Gilje Tre, og vi vil starte webinarserien med å høre hvilke grep de har gjort for å gjøre all produksjon flytorientert. Deretter blir det et webinar for hver forskningstrend inne Lean: 

27. september - Lean som et flytsystem, Hvordan og hvorfor senke vannstanden.

04. oktober - Lean som et læringssystem

11. oktober  - Lean og digitalisering

18. oktober – Lean og bærekraft

Les mer om webinarserien Lean til frokost her:

Det vil bli gjort opptak, som de som melder seg på webinarserien, får tilgang til i etterkant.

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal