Leandagen i Stavanger

27 april 09:00 - 27 april 15:00 Legg til kalender

Leandagen i Stavanger - Digitalisering på godt og vondt

Digitalisering bidrar til bedre flyt og mer effektiv bruk av ressursene. Samtidig innebærer digitaliseringen fallgruber. Årets Leandag handler om begge deler!

.

Omfanget og tempoet i digitaliseringen er skyhøyt både i privat og offentlig virksomhet. Gevinstene knyttet til bedre flyt og mer effektiv ressursbruk er store.

Potensialet for gevinst avhenger imidlertid av at virksomhetene digitaliserer på en klok og gjennomtenkt måte. Det finnes mer enn nok av snubletråder og fallgruber. Lean-dagen 2023 handler kort og godt om digitalisering "på godt og vondt".

Framtredende og meningssterke representanter fra modne Lean-bedrifter som Equinor, SpareBank 1 SR-Bank, Aker BP og Enorme vil dele egne erfaringer. Videre vil professor Anders Dysvik ved Handelshøyskolen BI kaste et analytisk blikk på digitaliseringens ulike sider på arbeidsplassen.

I tillegg blir det, som alltid, god anledning til meningsutveksling og nettverksbygging i flotte rammer på Clarion Energy Hotell.

Sett av dagen, og meld deg på allerede nå!

Lean-dagen arrangeres av Næringsforeningens ressursgruppe for Lean og Lean Forum Stavanger

Mer informasjon om Leandagen i Stavanger finner du her

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no

Abonner på vårt nyhetsbrev