Medlemsmøte Lean Forum Bergen - FULLT!

14 juni 10:00 - 14 juni 15:30 Legg til kalender

Viktig melding 8.6.: Det er dessverre ikke mulig å melde seg på nå, da medlemsmøtet er fullbooket!

Medlemsmøtet i Lean Forum Bergen på Høgskolen i Bergen, Avdeling for Ingeniørutdanning i Nygårdsgaten 112 den  14. juni.

Hovedtema på medlemsmøtet blir PDCA-hjulet og erfaringsutveksling.

Hovedfokus vil være på PDCA-hjulet med  ca. en times opplegg for å bli fortrolig med selve tenkemåten i PDCA-hjulet , inkludert praktiske oppgaver med relevante verktøy, og ende opp med utfordringer knyttet til utforming av A3.

Andre hoveddel består av erfaringsutveksling og diskusjon av arbeid med Lean på bakgrunn av korte innledninger fra to grupper studenter (se nedenfor).

 

Valg av dato og sted for dette medlemsmøtet er gjort fordi det er andre dagen av Expo 2012 ved HiB-AI. Expo består blant annet av presentasjoner på stands av alle bacheloroppgavene våren 2012 fra ingeniørutdanningene og øk. adm. På medlemsmøtet legger vi inn en mulighet for å besøke standene, se og inspireres av studentarbeidene. To grupper av bachelorstudenter skriver i inneværende semester oppgaver om utfordringer innen Lean. Disse vil bli innledninger til erfaringsutvekslingen. Den ene gruppen, logistikkstudenter, skriver om etablering av måleparametre og Verdistrømsanalyse ut fra materiale fra Beerenberg, den andre gruppen, studenter på produksjonsteknikk, skriver om leanteam og forskjeller i teamarbeid ut fra materiale fra Jæger.

 

Detaljert program, finner du her

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no