Nettverkssamling hos AS Spilka i Ålesund

14 sep 10:00 - 14 sep 12:00 Legg til kalender

Operatørstyrt vedlikehold

AS Spilka Industri inviterer Lean Forum Nordvest for å lære om operatørstyrt vedlikehold. Begrenset antall plasser!

Kompromissløs fokus på kvalitet Spilka er en norsk industribedrift som utvikler, produserer og selger løsninger som utruster vindus- og dørprodusenter til å bli mer effektive og likevel beholde en unik kvalitet. Vi er i dag en av verdens ledende aktører, og har kunder i mer enn 20 land. Nært samarbeid til våre kunder og et kompromissløst fokus på kvalitet i alle ledd av produksjon, samt produktets funksjon, er vårt varemerke. Løsningene er robuste og enkle å produsere for våre kunder. Sluttbrukerens opplevelse er derfor et brukervennlig produkt, pålitelig funksjonalitet, lang levetid og minimalt behov av vedlikehold.

Spilka arbeider aktivt med videreutvikling av eksisterende produkter så vel som utvikling av helt nye, innovative beslagsløsninger for vinduer og dører. Lanseringen av Spilka Opus systemløsning i 2004 og utvidelse av vår aluminiumslinje i 2015, representerer akkurat en slik utvikling av Spilka's portefølje, som utruster våre kunder til å tre inn i og tjene nye markedsområder. Vi arbeider kontinuerlig med endringsprosesser, og har satt oss betydelige vekstmål for de kommende årene.

Påmeldingslink

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no

Abonner på vårt nyhetsbrev