Prestasjonsmåling eller prestasjonsledelse?

4 mars 12:00 - 4 mars 14:00 Legg til kalender

 Digitalisering og ny teknologi gjør det enklere blant annet å måle resultater på individ, sammenligne resultater på tvers, og predikere fremtidige resultater.

Stadig mer data og avanserte algoritmer (f.eks. AI) kan, i teorien, ta beslutningen for oss. Blir da operatøren datamaskinens forlengende arm, og dermed tilsidesatt (disempowered)? Eller kan ny teknologi tillate oss å gi operatøren større myndighet og kontroll over eget arbeid (empowerment)?

Eirik B. Hamre Korsen, er PhD student ved NTNU og SFI Manufacturing, og forsker på hvordan digitalisering og industri 4.0 teknologier påvirkere hva og hvordan bedriftene velger å måle prestasjoner og resultater. Eirik er siviløkonom fra NHH, og har 15 års erfaring som konsulent og underviser i dag ved NTNU på Gjøvik. Eirik vil gi oss innsikt i sin forskning og et teoretisk perspektiv prestasjonsmåling og prestasjonsledelse som en introduksjon på webinaret.

Få et eksklusivt innblikk i hvordan Hydro Aluminium Sunndal jobber systematisk med prestasjonsmåling og forbedring.

Gjennom Team Performance har de lagt til rette og skapt forbedringsarenar slik at de forbedrer seg hver dag igjennom team og individuelle forbedringer.

Påmeldinger her: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/677454800

 Velkommen!

Hilsen Lean Forum Nordvest  

 

 

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal