Seminar om gevinstrealisering - Nordvest

29 mai 09:00 - 29 mai 14:00 Legg til kalender

Lean Forum Nordvest inviterer til workshop 29. mai på Høgskolen i Molde. Tema er gevinstrealisering.

Gevinster er årsaken til endring, men for ofte glemmer vi å se på hvilke gevinster endring kan føre til (utover selve produktet eller prosessen om endres/forbedres).

Workshopen fokuserer på å lære av teori og praksis om hvordan man jobber med gevinstrealisering og hvordan å gjøre en reell forskjell for levering av prosjekter og programmer relatert til offentlige og private prosjekter. 

Vi vil utforske de bredere aspektene av gevinstrealisering som ofte overses, for eksempel strategihåndtering, resultatstyring, endringsledelse. I tillegg vil det bli presentert to casestudier fra våre medlemsbedrifter og øvelser om gevinstrealisering. 

Denne workshopen egner seg til alle som jobber med endring og ønsker å lære mer om hvordan definere men ikke minst skire gevinster gjennom og etter endrings/forbedringsprosesser. 

Workshopen ledes av førsteamanuensis Per Svejvig fra Århus Universitet og holdes på engelsk. Det er begrenset antall plasser. 

Påmelding som alltid via Hoopla:

https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/3900921012

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal

Bedriftmedlemmer se her

Bedrifter som har bedriftsmedlemsskap i Lean Forum Norge kan få sine aktiviteter presentert her. Kontakt oss på: post@leanforumnorge.no