Magnus Lord

Dag 2 kl 1130:1300 Valg 4  Lean Helse

Hvordan skape et helsevesen i verdensklasse - å fokusere på mennesker fremfor budsjetter

Her vil du møte Magnus Lord (bildet) - en av Europas fremste eksperter innenfor moderne helsevesen og Lean Healthcare.  Magnus er lege, siviløkonom og sivilingeniør og har studert og arbeidet med moderne ledelse innenfor helsesektoren og næringslivet siden 1980-tallet.  

Som strategisjef på Universitetssykehuset i Lund startet han opp sykehusets Lean-reise mot den nye filosofien. Magnus Lord arbeider i dag som coach og foredragsholder i Sverige og i Norden/internasjonalt.

Mer om Magnus Lord her

Om foredraget:
Respekten for mennesket - hva betyr det i praksis?

Det som skiller leanfilosofien fra masseproduksjon og taylorisme er verdsettelsen og respekten for mennesket. Historisk sett har det vært vanskelig å forstå hva verdsettelse egentlig betyr, men de siste årene har både forskning og praksis begynte å vise oss hvordan det skal tolkes. Det er klart at kulturen i «respekten for mennesket» er en suksessfaktor som bestemmer om Lean skal lykkes og bli bærekraftig.

 

Magnus Lord kommer til å vise den nyeste forståelsen av kulturen som ledere i en organisasjon må skape og hvordan det fungerer i praksis. Han vil vise noen praktiske eksempler fra ulike bransjer.

 

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev