Årskonferansen 2014

Årskonferansen 2014 ble arrangert på Quality Hotel Expo Fornebu 11.-12. november, med nærmere 600 deltakere. Lean på norsk, produktivitet og endringsledelse var hovedtemaer på konferansen.

Program kan du lese her:

Presentasjoner fra foredragsholderne ligger i menyen til venstre under "Presentasjoner". For å få tilgang til presentasjonene må du være innlogget med brukernavn og passord. 

Informasjon om lansering av boka "Lean blir norsk" og prosjektet Lean Operations finner du her.
Intervjuer og bilder fra konferansen finner du her.

 

 

Drøyt en måned før årets store konferanse går av stabelen har vi passert 300 deltakere. Det er fortsatt ledige plasser for de som ønsker å delta, men vi oppfordrer til snarlig påmelding idet flere fagsesjoner er i ferd med å fylle seg opp.

Forskningsprosjektet Lean Operations er i sin sluttfase og lanserer boka «Lean blir norsk» på årskonferansen. Alle deltakerne på vil få en spesialutgave av denne boka.

Prisen for Årets norske Leanprosjekt deles ut på vår årskonferanse i november. Vi minner om søknadsfristen, som er 1. oktober. Alle som har gjennomført et konkret forbedringsprosjekt basert på leanmetodikk kan søke om å delta.

Scania bidrar i den avsluttende plenumssesjonen på konferansedag 2, der de forteller om sin fantastiske leanreise.

Vi ønsker studenter velkommen til årets konferanse, og kan tilby en egen studentpris.

Også i år kan vi tilby deltakerne på årets Leankonferanse spennende studieturer. Forhåndspåmeldte til konferansen vil være de første som får mulighet til å velge blant disse.

Simen Vier Simensen fra Produktivitetskommisjonen kommer på vår årskonferanse i november.

I år tar vi også i bruk Engineerium. Området vil bli benyttet til utstillinger/stands, og er et flott mingleområde i inspirerende og innovative omgivelser.  

Nytt på årets konferanse er at du kan velge å høre om Lean i flere kommuner.

Årets Leankonferanse blir helt unik. Du møter en av verdens fremste eksperter på Lean: Jeffrey Liker. Liker er forfatteren av flere bøker om Lean, bl.a. "The Toyota Way", og vi utfordrer ham med vår norske leanfilosofi, kultur og samarbeidsmodell.

Som tidligere år vil Lean Forum Norge dele ut prisen for Årets norske Leanvirksomhet på Leankonferansen i november. Det vil som i fjor også deles ut pris for Årets norske Leanprosjekt.

Abonner på vårt nyhetsbrev