Bærum kommune

Dag 2: Parallelt spor kl 1130:1300.
Bærum kommune har tatt i bruke Lean på noen utvalgte områder, i første omgang som piloter.

Temaet på deres foredrag er "Fra piloter til forankring i linja og konkrete resultater innen byggesak" v/prosjektleder Karianne Fjeldstad og bygningssjef Hanne Høybach.

Bærum kommune har ca. 117 000 innbyggere og er landets 5. største kommune. Byggesak har totalt 32 medarbeidere, hvorav 4 er tilknyttet Vestfjorden byggtilsyn og 25 er saksbehandlere. De behandler ca. 1200 førstegangsvedtak i året.
.

Prosjektleder Karianne Fjeldstad
- Utdannet cand.polit. fra Universitetet i Bergen. Er initiativtaker og prosjektleder for Leanprogrammet i Bærum kommune, som startet opp i 2011. Har til sammen 15 års erfaring med utredning og utviklingsarbeid, som rådgiver og prosjektleder i kommunesektoren.

Bygningssjef Hanne Høybach
- Utdannet sivilarkitekt fra Arkitekthøgskolen i Oslo. Har vært ansatt i Bærum kommune siden 2007 og som bygningssjef siden september 2012. Har tidligere drevet egen praksis, enkeltforetak, i 15 år og har derfor erfaring i forhold til hvordan det oppleves fra "den andre siden".

Du kan delta på det parallelle sporet "Lean i kommuner" på konferansedag 2 kl 11.30-13.00. I tillegg til Bærum kommune kan du også høre om Molde og Drammen. Les mer her.

Abonner på vårt nyhetsbrev