Bærum kommune

Bærum kommune grenser til Oslo, og har en befolkning på 113 659. Dette gjør kommunen til Norges femte største kommune etter innbyggertall.

Bærum kommune er vertskap for en av studieturene på konferansedag 1.

Tema: Fra kundene som "kasteballer" til kundefokus og verdiskapende samspill" - Et velkjemt problem er at kundene ofte blir "kasteballer" mellom ulike tjenestesteder og avdelinger i kommunen. Ved å fokusere på kundenes behov har det synliggjort nødvendigheten av å jobbe annerledes enn før. Bærum kommune har jobbet systematisk med Lean gjennom flere år, med gode resultater, for å imøtegå denne utfordringen. Også gjennom sin innovasjonsstrategi og årlige kåringer av innovasjonspris, viser Bærum kommune en tydelig satsning på å skape mer verdi på nye måter.

Under besøket hos Bærum kommune vil du få høre mer om dette: * "Mangfold skaper unike verdier" - vinner av innovasjonsprisen i Bærum kommune i 2015 forteller om hvordan personalkantinen drives. * Presentasjon om overgang til kontinuerlig forbedring og økt internt samspill ved Veiledningstorget * Presentasjon av teknisk servicetorg - et samarbeidsprosjekt mellom planadm. og byggesak.

"Kontinuerlig forbedring i Byggesak"

Hjemmeside

Abonner på vårt nyhetsbrev