Ny teknologi og Lean

Dag 1 kl. 11:30-13:00 og 14:30-16:00

I denne sesjonen skal vi se på hvordan man ved hjelp av ny teknologi og Lean-prinsipper kan lage effektive og automatiske kundeprosesser.

Vi møter Sector Alarm, som tok i bruk Agile prinsipper for å automatisere og effektivisere kundeprosesser. I tillegg møter vi Kolonial.no som har jobbet med Lean, lederskap og digitalisering på tvers av hele virksomheten. Vi vil få en gjennomgang av hvordan Kolonial.no anvender ny teknologi og Lean-metodikk i forbedringsarbeidet både på kundeflater og kjerneprosesser.

Sector Alarm har opplevd rask vekst de siste årene. De opererer nå i seks land i Europa og har som mål å betjene 1 million kunder innen 2020. De har fokus på å skape en drift som effektivt kan skaleres i tråd med selskapets vekst. For å klare dette jobber Sector Alarm med å forbedre deres prosesser og digitalisere viktige deler av kundereisen. Sponset av gruppens Chief Operating Officer, Viggo Skeisvoll, og Group Director Business Performance & Controlling, Kjell-Arne Hagen, har Sector Alarm med støtte fra Deloitte Consulting, forbedret kundeopplevelsen knyttet til batteribyteprosessen og fjernet behovet for flere tusen ingeniørbesøk for selskapet i Norge, Sverige og Finland. Prosjektet har tatt en kundeorientert tjenestedesigntilnærming, og har utnyttet elementer fra Lean og Robotic Process Automation (RPA). Prosjektet har levert løsninger gjennom en rekke sprinter, der man raskt har gått fra prototype til testing og storskala implementering.

 

* Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett med et utvalg av over 5000 varer som du kan bestille hjem eller til hentepunkt. Kolonial.no leverer til både privatpersoner og bedrifter. I samarbeid med REMA 1000 holdes prisene lave, og gjennom partnere som Strøm-Larsen tilbyr Kolonial.no et spennende, lokalt utvalg. Selskapet ble startet i 2013 av 10 gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er Kolonial.no det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden. Kinnevik, som er største eier i Zalando, gick i August inn med 300 millioner kroner i Kolonial.no. Dette verdsetter Kolonial.no til 2,24 milliarder kroner.
Presenteres av André Knüppel, COO.

Abonner på vårt nyhetsbrev