DATADREVET PROSESSFORBEDRING GJENNOM PROCESS MINING

Sesjon kl 1200-1315.
Hvordan overvåke og forbedre prosesser ved hjelp av process mining? Hvordan kan en leder forstå hvordan prosesser utføres i praksis, og hvor det er best å justere for å forbedre organisasjonens måloppnåelse?  

Disse spørsmålene med flere skal vi få svar på under årets Leankonferanse. Sesjonen inkluderer en gjennomgang av hvordan Process Mining hjelper oss å kartlegge og forbedre prosesser, og hvordan slike verktøy fungerer i praksis. I tillegg forteller UDI om sin reise mot å bruke data for å utvikle bedre prosesser.   

Bidragsytere:

  • Roar Iost  jobber med innovasjon i UDI,  der han blant annet har hatt ansvaret for test av Process mining-verktøy. Han har også lang erfaring som prosjektleder innen Lean/kontinuerlig forbedring
  • Elin Grind har lang erfaring fra UDI og jobber blant annet med flyt og styring av porteføljer. Hun har ledet et prosjekt som tok i bruk Process Mining og jobber nå med hvordan organisasjonen i større grad kan ta i bruk verktøy for faktabasert innsikt.
  • Eivind Gimse er manager i EY, der han blant annet jobber med bruk av data og innsikt for å forbedre prosessutforming og gjennomføring. Han har erfaring både som prosjektleder og analytiker.

Abonner på vårt nyhetsbrev