Strategisk samsyn - ProduktivitetsSpranget

Kl 1130 - 1300

Deltakerbedrifter i ProduktivitetsSpranget, Ulefos Kongsberg og Hapro Electronics AS deler sine historier, læringspunkter og refleksjoner.

Vi møter :

  • Stian Leiknes, fabrikksjef Ulefos AS, avd.Kongsberg.
    Ulefos har økt produktiviten med 24% i piloten.
  • Kent Roger Buajordet : Lean-koordinator og tillitsvalgt.
    Prosjektleder for Produktivitetsspranget på Hapro Electronics AS.

Ulefos på Kongsberg vil med sitt historieverksted, fortelle om sin tidslinje for deltakelsen i Produktivitetsspranget. Hvordan hendelser både utenfor og internt i bedriften har påvirket arbeidet. Alt fra pandemien til endring av roller i prosjektet, oppnådde milepæler, endringer i arbeidsmetoder og oppnådde resultater. Samt litt om veien videre. 

Hapro har vært med i Produktivitetsspranget siden januar 2020 og er nå i fase 3, dvs. i ferd med å avslutte prosjektarbeidet før de skal fortsette med arbeidet videre på egen hånd. De vil fortelle litt nærmere om utfordringene et slikt prosjekt kan by på i et samfunn og en bransje som stadig endrer seg når det velges pilot. Dette har ført til verdifull læring som de ønsker å dele erfaringer rundt, og det gir også et godt og realistisk innblikk i hva det kreves å delta på et slikt prosjekt fra alle parter, også konsulentene.

Sesjonsansvarlig: Kiwa og SINTEF Manufacturing

Abonner på vårt nyhetsbrev