Tore Lie

Cluster for Applied AI

Tore Lie, Klyngeleder, Cluster for Applied AI.

Vi møter Tore i plenum på konferansen dag 1,  hvor han bidrar med innlegg om hvordan vi kan lykkes med å bruke AI som et verktøy for endring.
.

Om Tore Lie
Tore er en erfaren fagperson med lang erfaring innen rådgivning, prosjektledelse, arkitektur og utvikling. Etter syv vellykkede år i eSmart Systems som medlem av teamet som etablerte Grid Vision som et av de ledende virtuelle inspeksjonsverktøyene for kraftlinjeinspeksjoner, har Tore sluttet seg til Smart Innovation Norway som klyngeleder for Cluster for Applied AI for å hjelpe andre med å lykkes med å bruke AI som et verktøy for endring.

Tores allsidige bakgrunn inkluderer tidligere roller som konsulent/prosjektleder i Metier & CA og arkitekt/utvikler hos IBM & Concrea. I tillegg har han en lidenskap for prestasjon, og har tidligere vært bordhockeyhelt og produsent/skuespiller. Tore liker å stå på scenen og diskutere temaer knyttet til AI og andre.

Samlet sett bringer Tore Lie et vell av kompetanse og unike perspektiver til sitt arbeid, noe som gjør ham til en verdifull ressurs for ethvert team eller organisasjon han blir en del av.