Avslutningssesjonen dag 2

I avslutningen på konferansen får vi høre Sandy Munro og Gert Frick.

Sandy Munro
Med mer enn 30 års erfaring innen design, utvikling og produksjon innen et bredt utvalg av produkter bringer Sandy Munro med seg en utstrakt erfaring innen engineering og manufacturing.
Han startet sin karriere som verktøymaker hos Valiant Machine Tool, og jobbet seg opp til å bli Utviklingssjef. Hos Valiant designet Munro og hans team produksjonslinjer til blant annet automotive, luftfart og medisin.
I 1978 begynte Sandy hos Ford Motor Company hvor han skiftet disiplin over til Produksjonsleder, hvor han etter flere suksesser med design for økt produktivitet ble løftet opp til Senior Automation Worldwide Specialist.
I 1982 møtte Sandy Dr. E. Deming, og alt i hans karrier endret seg. Dr. E Demings uttrykk "As variation is reduced Quality increase" traff Sandy og derfra viet han sitt liv ikke bare til manufacturing, men også til design for manufacturing.

Gert Frick
Gert Frick er en av Sveriges mest erfarne Lean-ledere. De siste 10 årene har han ledet forbedringsarbeidet både i Scania og i Volvo Cars og har vært en viktig inspirasjonskilde for utviklingen av temaer i Lean Forum Norge.
Gert vil i avslutningssekvensen i plenum dele sine erfaringer og presentere de viktigste elementene i å lykkes med Lean for 10 år siden og i dag. Hva har endret seg i leanarbeidet når digitaliseringen endrer de fleste bransjer?

Abonner på vårt nyhetsbrev