LEAN OG DIGITALISERING

Spiller Lean og Digitalisering på lag, forsterker de hverandre eller er det to motpoler som stikker kjepper i hjulene for hverandre? 

Lean og digitalisering - parallellsesjon dag 2

Digitalisering ruller innover oss med stor kraft, og alle virksomheter jobber i dag med digitalisering på en eller annen måte. Samtidig jobber de med kontinuerlig forbedringer, fjerning av sløsing og kunden fokus for å styrke egen konkurransekraft. Spiller Lean og Digitalisering på lag, forsterker de hverandre eller er det to motpoler som stikker kjepper i hjulene for hverandre? Men kanskje først og fremst hvilke muligheter og utfordringer vi står ovenfor, og hvordan kan de bidra til å skape bærekraftige løsninger for fremtiden? Dette er rammen og temaet for foredragene og diskusjonene i årets parallelle sesjon som vil være like interessant og relevant for både privat og offentlig sektor.

Første del av denne sesjonen vil presentere hvordan bransjeledende organisasjoner i dag aktivt jobber med lean og digitalisering. Vi vil se nærmere på hvordan Bertel O. Steen tilrettelegger for en forbedret kundereise gjennom deres digitaliseringsprogram. I sesjonen vil også SAS presentere sitt forbedringsarbeid med økt grad av digitalisering gjennom vedlikeholdsprosessen. 

Sesjonens agenda inkluderer en interaktiv dialog og åpner for både spørsmål fra publikum, samt diskusjon av fremhevede problemstilling i mindre grupper.

Abonner på vårt nyhetsbrev