Leanprisene 2014

Årets norske Leanvirksomhet og Årets norske Leanprosjekt

Som tidligere år delte Lean Forum Norge ut prisen for Årets norske Leanvirksomhet på Leankonferansen 11.-12. november. Det ble som i fjor også delt ut pris for Årets norske Leanprosjekt.

FINN.no Kundesenter ble Årets norske Leanvirksomhet 2014
FINN.no sitt Kundesenter mottok prisen "Årets norske Leanvirksomhet 2014" på Lean Forum Norges årskonferanse 11.-12. november. Statssekretær Lars-Jacob Hiim fra Nærings- og fiskeridepartementet stod for utdelingen.

Formålet med prisen er å løfte fram ledestjernene innenfor forbedringsarbeid i Norge, både for å anerkjenne dem og for å kunne lære av dem.

Alle de tre finalistene ble berømmet for sitt forbedringsarbeid med god strategisk forankring, gode resultater, god involvering av ansatte og tillitsvalgte, og fokus på flyt og kundeverdi.

FINN.no skilte seg likevel ut som en klar vinner, og da spesielt med tanke på hvordan kundeverdi er styrende for hele virksomheten. Se også intervju med vinnerne her (klikk på bildet):

KLP Banken AS ble kåret til Årets norske Leanprosjekt 2014

Årets norske Leanprosjekt ble delt ut for andre år på rad. Formålet med prisen er å skape motivasjon og entusiasme for Lean ved å løfte frem gode eksempler på forbedrings- prosjekter, uavhengig av hvor langt virksomhetene har kommet på sin Leanreise. Prosjektene de nominerte har presentert er konkrete forbedringsprosjekter, og ikke "innføringsprosjekter" for Lean i virksomheten.

KLP Banken sitt vinnerprosjekt er kalt "En enklere hverdag". Formålet med prosjektet har vært å skape en enklere hverdag både for kundene og de ansatte på kundesenteret.

Se vinnerintervju med KLP Banken her (klikk på bildet):

 

 
Presentasjonene til alle de nominerte finner du her (merk at du må ha brukernavn og passord for å se presentasjonene).

Bli medlem i Lean Forum Norge

Du kan melde inn deg og/eller din bedrift her.

Abonner på vårt nyhetsbrev