Nyheter

 

Produktivitetsdagen - konkurransekraft i Trøndersk næringsliv

Leandagen Bergen 2024 arrangeres 15. februar, med tema "Forbedrings- og utviklingsarbeid med hjelp av digital teknologi"

LES MER HER.

Styreleder i Lean Forum Norge er godt fornøyd med årskonferansen.

Et mer inkluderende arbeidsliv fikk fokus når NHO, LO og Lean Forum Norge møttes på scenen.

Akinori Hyodo mottok mang en hyllest for sitt bidrag under årskonferansen til Lean Forum Norge.

Virksomheten gjør suksess med sitt gode fokus på det å ha mennesket i sentrum.

Vant frem i konkurransen mot syv andre knallsterke prosjekter.

Prisen har som formål å skape motivasjon og entusiasme for Lean ved å løfte frem gode eksempler på forbedringsprosjekter uavhengig av hvor langt hele virksomheten er kommet på sin Leanreise. 

Høsten 2023 vil Lean Forum BTV i samarbeid med USN gjennomføre en webinarserie der vi setter søkelys på hvordan en bedrift kan jobbe systematisk mot en bærekraftig og digital fremtid basert på lean thinking og praksis.

Kontinuerlig forbedringsarbeid er nøkkelen til suksess. Vi lever i en tid med stor uro og stadig skiftende krav. Det er viktigere enn noensinne å finne nye veier og tenke utenfor boksen. Vi må utfordre oss selv på produktivitet, og å tenke grønnere og smartere. 

Lean Forum Norge kårer Årets norske Leanvirksomhet og Årets norske Leanprosjekt på Leankonferansen 14.-15. november. Det blir mulighet til å høre mer om søkeprosessen på vårt webinar som arrangeres 5. mai. Påmelding til webinaret kan gjøres her.

BLI BEDRE RUSTET FOR FRAMTIDEN
FÅ ØKT KOMPETANSE - BLI INSPIRERT - BYGG NETTVERK
Delta på Leandagen Innlandet og bli mer forberedt i møte med morgendagens utfordringer og kompetansekrav.

Sees 8.juni i Raufoss industripark, Bygning 5. Sammen skal vi løfte Innlandet !

LES MER OM LEANDAGEN INNLANDET HER.

Påmeldingslink 

LEANDAGEN BERGEN - Lean i en usikker framtid

Verden er i stadig endring og det skjer store endringer daglig. Makt forskyves og normer og avtaler utfordres. Bildet er likevel ikke entydig. Vi må derfor endre tankesett og metoder for å kunne holde tritt med og respondere på endringer i industrien vi jobber i. 

Årets Leankonferanse er over, og nær 250 deltakere fikk med seg et fyldig program bestående av foredrag, workshops, relasjonsbygging, prisutdeling og fest. Arrangementet ga tydelig mersmak og en bekreftelse på at folk fortsatt ønsker å møtes fysisk.

Lean Forums årskonferanse 2022: Coop Mega Kolbotn er kåret til Årets Leanvirksomhet 2022.

Lean Forums årskonferanse 2022: Hovedorganisasjonen Virke ble vinner av prisen med sitt prosjekt "LEAN - også i varehandel".

  • DNB LIV OG PENSJON - "Prosjekt Mail analyse"
  • EQUINOR ASA/KVG VISUND - Forbedring av vedlikeholdsprosess på Visund Plattformen - "Rett vedlikehold til rett tid med rett innsats"
  • HOVEDORGANISASJONEN VIRKE - "LEAN - også i varehandel?"
  • TRONDHEIM KOMMUNE (Regnskapstjenesten) - "Implementering av LEAN i kontinuerlig forbedringsarbeid"
  • BERGEN KOMMUNE, Byrådsavdeling for kultur, sosial og inkludering (BKSI)
  • COOP MEGA KOLBOTN
  • NAV VESTLAND

Vi kan ikke sløse mer, vi må sikre ressursene og ta ansvar for menneskene og planeten vår !

Vi inviterer til spennende og berikende Årskonferanse 8-9. november hvor vi møtes fysisk på hotel Quality Expo Fornebu for å mingle, samhandle, diskutere og reflektere. Her vil du bli inspirert, bli mer kunnskapsrik og få muligheten til å lære av og om hvordan privat og offentlig næringslivet jobber for å bli grønnere-smartere og mer produktiv.

Lean Forum Østfold i samarbeid med Høgskolen i Østfold avdeling Fredrikstad inviterer til deltagelse på EXPO 2022 torsdag 9.juni kl 09:00 – 14:00.

EXPO er et årlig arrangement i regi av institutt for ingeniørfag, hvor alle bachelorprosjektene til avgangsstudentene ved ingeniørprogrammene og innovasjon og prosjektledelse vises frem.

Abonner på vårt nyhetsbrev