Nyheter

 

Nettverket i Lean Forum BTV-regionen inviteres til å delta i generalforsamling og temamøte tirsdag 14. april 2015 kl 14.00.

Lean Forum Innlandet inviterer til årets store arrangement, Leandagen i Innlandet, i Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss 7. mai.

Lean Forum Norge sin styreleder Ottar Henriksen er valgt inn i styret for Produktionslyftet i Sverige.

Besøk et av verdens mest moderne aluminiumsverk og lær om Hydro Sunndal sitt mangeårige arbeid med Totalkvalitet og Lean.

Lean Forum BTV-regionen arrangerte 12. februar samling hos Kongsberg Automotive avdeling Hvittingfoss.

Lean Forum Norge inviterer til årsmøte 26. mars. I tilknytning til årsmøtet vil det være en faglig del om produktivitet: innledning av Simen Vier Simensen fra Produktivitetskommisjonen etterfulgt av en workshop.

Produktivitetskommisjonens første rapport gir en god oversikt over mange og velkjente problemer i offentlig sektor. Dens konklusjoner er forsiktige, men på noen områder er den ganske tydelig i valg av anbefalte løsninger.

Torsdag 12. februar møttes 20 Lean-entusiaster fra hele Østfold-regionen på Fresenius-Kabi AS i Halden.

Produktivitetskommisjonens første rapport er overlevert til finansminister Siv Jensen.

NHO Innlandet inviterer bedrifter til medarbeiderdrevet innovasjon i form av modulbasert Leanopplæring.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling 25. februar. Få innblikk i SafeRoad sin innføring av Lean og hvordan Vik Ørsta har sikret konkurransekraften for et av sine kjerneprodukter "CT-Bolt".

Lean Forum Østfold inviterer til bedriftsbesøk og faglig samling ved Fresenius-Kabi torsdag 12. februar. Det vil bli en introduksjon til hvordan bedriften jobber med Lean før deltakerne tas med på en reise i fabrikken.

Lean Forum Innlandet inviterer til nettverkssamling hos Geno SA på Store Ree i Stange for å lære om deres og Romedal og Stange almenninger sitt arbeid med Lean/kontinuerlig forbedring.

Startup-guru Steve Blank er en av opphavsmennene bak det allestedsnærværende "lean startup"-bølgen. Det nye konseptet innebærer at storslåtte forretningsplaner med antatte innteksprognoser for flere år inn i fremtiden er vraket.

I jubileumsåret når Moss Jern og Stansefabrikk AS (MJS) feirer 50 år tar bedriften mål av seg å være en leverandør som lever opp til begrepet "World Class Manufacturing". For å være på dette nivået har Rygge-bedriften omorganisert, flyttet og investert i ny teknologi. Nå vil man konkurrere på mer enn kvalitet.

I februar fikk statlige etater klar beskjed fra Regjeringen om å korte ned saksbehandlingstiden i store byggeprosjekter. Det har gitt resultater.

Oljebransejen bruker tida altfor dårlig, det mener bransjen sjøl, og rådgivere utenfor. -Det har blitt viktigere å ikke gjøre feil, enn å få ting gjort, sier Ståle Kyllingstad, direktør for IKM.

Lean Forum Midt-Norge arrangerer fredag 6. februar et åpent kurs for alle som har lyst til å lære mer om Lean som metode for prosessforbedring.

Lean Forum Norges årskonferanse 2016 arrangeres 8.-9. november på Quality Hotel Expo Fornebu. Temaet for konferansen er "Det nye arbeidslivet" og "Lean på norsk".

Lean Forum Bergen arrangerer for 4. gang Leandagen i Bergen. Årets hovedfokus er Lean på tvers av bransjer.

Abonner på vårt nyhetsbrev