Nyheter

 

Det ble et lærerikt Lean-kurs i regi av EY 6. februar i Trondheim.

Lean Forum Nordvest sin nettverkssamling hos Hydro Sunndal den 18. mars samlet 36 deltakere fra hele Møre og Romsdal.

Lean Forum Nordvest inviterer til Lean-seminar ved Høgskolen i Ålesund.

Stemningen var nærmest elektrisk da Niklas Modig holdt foredrag for over 500 tilhørere i regi av Lean Forum Tromsø på tirsdag.

Kan en dumperfabrikk i Elnesvågen lære en sengeprodusent i Åndalsnes noe? Det tror Wonderland-sjef Sølve Kiviranta.

De 30 Lean interesserte som hadde møtt fram fikk en interessant ettermiddag hos Geno på Stange. Her møtte vi administrerende direktør Sverre Bjørnstad og Sverre Lang-Ree, ansvarlig for Lean innføringen hos GENO, en internasjonal virksomhet med 220 ansatte over nesten hele verden.

Nettverket i Lean Forum BTV-regionen inviteres til å delta i generalforsamling og temamøte tirsdag 14. april 2015 kl 14.00.

Lean Forum Innlandet inviterer til årets store arrangement, Leandagen i Innlandet, i Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss 7. mai.

Lean Forum Norge sin styreleder Ottar Henriksen er valgt inn i styret for Produktionslyftet i Sverige.

Besøk et av verdens mest moderne aluminiumsverk og lær om Hydro Sunndal sitt mangeårige arbeid med Totalkvalitet og Lean.

Lean Forum BTV-regionen arrangerte 12. februar samling hos Kongsberg Automotive avdeling Hvittingfoss.

Lean Forum Norge inviterer til årsmøte 26. mars. I tilknytning til årsmøtet vil det være en faglig del om produktivitet: innledning av Simen Vier Simensen fra Produktivitetskommisjonen etterfulgt av en workshop.

Produktivitetskommisjonens første rapport gir en god oversikt over mange og velkjente problemer i offentlig sektor. Dens konklusjoner er forsiktige, men på noen områder er den ganske tydelig i valg av anbefalte løsninger.

Torsdag 12. februar møttes 20 Lean-entusiaster fra hele Østfold-regionen på Fresenius-Kabi AS i Halden.

Produktivitetskommisjonens første rapport er overlevert til finansminister Siv Jensen.

NHO Innlandet inviterer bedrifter til medarbeiderdrevet innovasjon i form av modulbasert Leanopplæring.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling 25. februar. Få innblikk i SafeRoad sin innføring av Lean og hvordan Vik Ørsta har sikret konkurransekraften for et av sine kjerneprodukter "CT-Bolt".

Lean Forum Østfold inviterer til bedriftsbesøk og faglig samling ved Fresenius-Kabi torsdag 12. februar. Det vil bli en introduksjon til hvordan bedriften jobber med Lean før deltakerne tas med på en reise i fabrikken.

Lean Forum Innlandet inviterer til nettverkssamling hos Geno SA på Store Ree i Stange for å lære om deres og Romedal og Stange almenninger sitt arbeid med Lean/kontinuerlig forbedring.

Startup-guru Steve Blank er en av opphavsmennene bak det allestedsnærværende "lean startup"-bølgen. Det nye konseptet innebærer at storslåtte forretningsplaner med antatte innteksprognoser for flere år inn i fremtiden er vraket.

Bli medlem i Lean Forum Namdal

Abonner på vårt nyhetsbrev