Nyheter

 

Ved sykehuset i Lillehammer har de gått detaljert til verks for å få fart på kreftbehandlingen.

Lean Forum Nordvest arrangerer sitt første Leanseminar 21. oktober på Høgskolen i Molde. Det blir en rekke spennende innledere.

Er implementering av Lean i tjenesteyting noe annerledes enn i andre typer virksomheter?

Nå er det kun 2 måneder igjen til årets store begivenhet, hvor "The Toyota way" møter den norske samarbeidsmodellen. 
Konferanseprogrammet kan du lese her:

Lean Forum Norges årskonferanse 2014 program

Temaet for møtet er "Hvordan skape kultur for kvalitet?". Deltakerne vil få høre om hvordan Harstad kommune og Stavanger Universitetssjukehus jobber med Lean og andre forbedringsprosesser internt i sine organisasjoner.

I dag starter hele staten arbeidet med å få bukt med tidstyvene sine.
- Den store høstjakten er i gang, sier moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H).

Forskningsprosjektet Lean Operations er i sin sluttfase og lanserer boka «Lean blir norsk» på Lean Forum Norges årskonferanse. Alle deltakerne på konferansen vil få en spesialutgave av denne boka.

Det svenske Produktionslyftet kommer og presenterer sitt program samt effekten av sine arbeidsmetoder.

Prisen for Årets norske Leanprosjekt deles ut på vår årskonferanse i november. Vi minner om søknadsfristen, som er 1. oktober. Alle som har gjennomført et konkret forbedringsprosjekt basert på leanmetodikk kan søke om å delta.

Scania bidrar på Lean Forum Norge sin årskonferanse. I den avsluttende plenumssesjonen på konferansedag 2 forteller de om sin fantastiske leanreise.

Vi ønsker studenter velkommen til årets konferanse, og kan tilby en egen studentpris.

Molde kommune har utarbeidet en ressursside for ansatte og andre som ønsker å vite mer om hvordan organisasjonen jobber med Lean.

President Bob Wilt i Alcoas Global Primary Products var strålende fornøyd etter orienteringer og omvisning på aluminiumverket i Mosjøen onsdag.

Den faglige delen av samlingen vil omhandle temaet bedriftsspesifikke produksjonssystem.

Seminaret omhandler Lean i Financial Services i EVRY.

I Evry er alle ansatte forpliktet til å jakte på forbedringsområder. -Det er de som vet hvor skoen trykker, sier konsernsjef Terje Mjøs.

Også i år kan vi tilby deltakerne på årets Leankonferanse spennende studieturer. Forhåndspåmeldte til konferansen vil være de første som får mulighet til å velge blant disse.

Simen Vier Simensen fra Produktivitetskommisjonen kommer på vår årskonferanse i november.

Mange bedrifter har kopiert Lean-modellen til Toyota for effektiv produksjon. Men ingen har vært klar over at det tar år før god effekt. Før nå.

I år tar vi også i bruk Engineerium. Området vil bli benyttet til utstillinger/stands, og er et flott mingleområde i inspirerende og innovative omgivelser.  

Abonner på vårt nyhetsbrev