Nyheter

 

For andre år på rad vil Årets norske Leanprosjekt bli kåret under Lean Forum Norges årskonferanse. 10 ulike prosjekter fra flere bransjer presenterer seg.

Styret i Lean Forum Norge har nominert følgende tre søkere:

  • Eiendomsmegler 1 Midt-Norge
  • FINN.no, Kundesenter
  • NorDan, Otta

Hva skjer når verdens fremste ekspert på Lean møter den norske samarbeidsmodellen og vår kultur, eller det vi kaller Lean på norsk? Dette får vi svar på når Jeffrey Liker kommer til Lean Forum Norges årskonferanse, 11. og 12. november på Quality Hotell Expo, Fornebu.
Program kan du lese her:

Lean Forum Norges årskonferanse 2014 - program

Lean Forum Nordvest arrangerte sitt første Lean-seminar ved Høgskolen i Molde tirsdag 21. oktober. Oppslutningen var overveldende, med en deltakelse på neste 250 representanter fra næringslivet, akademia og offentlig forvaltning i Møre og Romsdal.

Etableringen fant sted i Molde tirsdag 21. oktober.

Temaet for samlingen er Lean i produksjon og logistikk hos Tine Heimdal.

Drøyt en måned før årets store konferanse går av stabelen har vi passert 300 deltakere. Det er fortsatt ledige plasser for de som ønsker å delta, men vi oppfordrer til snarlig påmelding idet flere fagsesjoner er i ferd med å fylle seg opp.

Karolinska Universitetssjukhuset og Tetra Pak Packaging Solutions ble begge tildelt Svenska Leanpriset 2014 for sitt framstående leanarbeide.
Under Lean Forum Norges årskonferanse 11.-12. november kan du få høre mer om leanreisen til Karolinska Universitetssjukhuset.

Tema for seminaret:
Kulturutvikling - allemannseie eller en ledergreie?
Endring basert på Lean og kontinuerlig forbedring

Ved sykehuset i Lillehammer har de gått detaljert til verks for å få fart på kreftbehandlingen.

Lean Forum Nordvest arrangerer sitt første Leanseminar 21. oktober på Høgskolen i Molde. Det blir en rekke spennende innledere.

Er implementering av Lean i tjenesteyting noe annerledes enn i andre typer virksomheter?

Nå er det kun 2 måneder igjen til årets store begivenhet, hvor "The Toyota way" møter den norske samarbeidsmodellen. 
Konferanseprogrammet kan du lese her:

Lean Forum Norges årskonferanse 2014 program

Temaet for møtet er "Hvordan skape kultur for kvalitet?". Deltakerne vil få høre om hvordan Harstad kommune og Stavanger Universitetssjukehus jobber med Lean og andre forbedringsprosesser internt i sine organisasjoner.

I dag starter hele staten arbeidet med å få bukt med tidstyvene sine.
- Den store høstjakten er i gang, sier moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H).

Forskningsprosjektet Lean Operations er i sin sluttfase og lanserer boka «Lean blir norsk» på Lean Forum Norges årskonferanse. Alle deltakerne på konferansen vil få en spesialutgave av denne boka.

Det svenske Produktionslyftet kommer og presenterer sitt program samt effekten av sine arbeidsmetoder.

Prisen for Årets norske Leanprosjekt deles ut på vår årskonferanse i november. Vi minner om søknadsfristen, som er 1. oktober. Alle som har gjennomført et konkret forbedringsprosjekt basert på leanmetodikk kan søke om å delta.

Scania bidrar på Lean Forum Norge sin årskonferanse. I den avsluttende plenumssesjonen på konferansedag 2 forteller de om sin fantastiske leanreise.

Vi ønsker studenter velkommen til årets konferanse, og kan tilby en egen studentpris.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal