Nyheter

 

Haugesund fengsel benyttet seg av Lean da brannslukningsanlegget skulle oppgraderes.

Nytt på årets konferanse er at du kan velge å høre om Lean i flere kommuner.

Lean Forum Telemark inviterer til nettverkssamling 12. juni. Hovedfokus vil være forbedrings- og kommunikasjonsverktøyet A3. I tillegg blir det avholdt stiftelsesmøte for Lean Forum BTV (Buskerud, Telemark og Vestfold).

Lean Forum Midt-Norge inviterer til samling med fokus på Lean Startups: "Lean Startups - effektiv og profesjonell virksomhet fra dag èn".

"Produktiviteten i samfunnet er svært interessant også for lommeboken din. Økt produktivitet kan bety èn million i ekstra lønn til alle om 40 år".

Årets Leankonferanse blir helt unik. Vi møter en av verdens fremste eksperter på Lean: Jeffrey Liker. Liker er forfatteren av flere bøker om Lean, bl.a. "The Toyota Way", og vi utfordrer han med vår norske leanfilosofi, kultur og samarbeidsmodell.

Lean Forum Tromsø inviterer til årsmøte tirsdag 10. juni. For mer informasjon og påmelding se her.

Årets Leandag i Innlandet 2014 ble arrangert på Raufoss 8. mai. 350 deltakere fikk en svært så interessant dag i kulturhuset.

Medlemsmøtet blir hos Telenor på Kokstad, og temaet for dagen er Value Stream Mapping. Invitasjon og påmeldingslink finner du her.

Som en konkret aktivitet for å fremme erfaringsutveksling, arrangerte ressursgruppen/Lean Forum Stavanger et møte 30. april med et spesielt fokus på koordinatorrollen i bedriftene.

Statusrapport nr 2, 2014 om Leanarbeidet i Vestre Toten kommune har nå kommet.

Lean Forum Narvik inviterte til fagmøte om anvendelse av Lean i kommunal helse og omsorg den 29. april.

Lean Forum Norge inviterer til studiebesøk hos "Årets norske Leanvirksomhet 2013" ALCOA Mosjøen tirsdag 6. mai. Det er noen få ledige plasser igjen, og derfor fortsatt mulighet til å melde seg på.

Det er nå over 300 påmeldte til årets Lean dag i Innlandet, men det er fortsatt noen ledige plasser igjen.

Næringsforeningens ressursgruppe for Lean/Lean Forum Stavanger arrangerer Open Space-treff om Lean og forbedringsarbeid. Målgruppen er de med et spesielt ansvar og sterk interesse for forbedringsprosesser i sin bedrift.

23.-24. april arrangerer KBD-forum seminaret "Kunnskapsledelse (Knowledge Management) - forutsetning for økt konkurransekraft i norsk teknologiindustri" på Kongsberg.

Det var fullt hus på Leandagen i Bergen 18. mars. Dagen var svært innholdsrik, med flere toppledere i markante Leanbedrifter som bidro med engasjerende foredrag.

Det var fullt hus på Leandagen i Bergen 18. mars. Dagen var svært innholdsrik, med flere toppledere i markante Leanbedrifter som bidro med engasjerende foredrag.

Vestre Toten kommune har hatt gode erfaringer med Lean etter at de innførte sine første piloter høsten 2011. 

I disse dager kan alle ansatte ved Universitetet i Tromsø melde inn forslag til forbedringsprosesser. 

Abonner på vårt nyhetsbrev