Nyheter

 

Lean Forum Narvik inviterte til fagmøte om anvendelse av Lean i kommunal helse og omsorg den 29. april.

Lean Forum Norge inviterer til studiebesøk hos "Årets norske Leanvirksomhet 2013" ALCOA Mosjøen tirsdag 6. mai. Det er noen få ledige plasser igjen, og derfor fortsatt mulighet til å melde seg på.

Det er nå over 300 påmeldte til årets Lean dag i Innlandet, men det er fortsatt noen ledige plasser igjen.

Næringsforeningens ressursgruppe for Lean/Lean Forum Stavanger arrangerer Open Space-treff om Lean og forbedringsarbeid. Målgruppen er de med et spesielt ansvar og sterk interesse for forbedringsprosesser i sin bedrift.

23.-24. april arrangerer KBD-forum seminaret "Kunnskapsledelse (Knowledge Management) - forutsetning for økt konkurransekraft i norsk teknologiindustri" på Kongsberg.

Det var fullt hus på Leandagen i Bergen 18. mars. Dagen var svært innholdsrik, med flere toppledere i markante Leanbedrifter som bidro med engasjerende foredrag.

Det var fullt hus på Leandagen i Bergen 18. mars. Dagen var svært innholdsrik, med flere toppledere i markante Leanbedrifter som bidro med engasjerende foredrag.

Vestre Toten kommune har hatt gode erfaringer med Lean etter at de innførte sine første piloter høsten 2011. 

I disse dager kan alle ansatte ved Universitetet i Tromsø melde inn forslag til forbedringsprosesser. 

Lean Forum Narvik inviterer til fagmøte:
"Lean i helse- og omsorgstjenester - Lean som tankegang og verktøy for bedre kvalitet, økonomi og medarbeidertrivsel".

Det ble et meget positivt sonderingsmøte i Rolls Royce sine lokaler i Ålesund den 28. mars. 

Lean Forum Norge søker etter Norges beste Leanvirksomhet og Leanprosjekt 2014. Følg oss på Facebook her.

Molde kommune har innført Lean som arbeidsmetode i hele organisasjonen.

Lean Forum Norge inviterer til studiebesøk hos "Årets norske Leanvirksomhet 2013" ALCOA Mosjøen tirsdag 6. mai.

Lokalet var smekkfullt og stemningen god da Næringsforeningen og Lean Forum Stavanger inviterte til Lean-møte 20. februar.

Lean Forum Innlandet i samarbeid med Vestre Toten kommune inviterer også i år til Lean dag i Vestre Toten kulturhus. Fokuset vil være spesielt rettet mot endringsledelse.

Det var stor interesse for Lean Forum Innlandet sitt nettverksmøte den 13. februar. Nærmere 70 personer møtte opp på Otta for å høre erfaringer fra TINE (Frya og Tretten) og NorDan (Otta og Moi).

Lean Forum Norge inviterer til årsmøte 12.mars hos Forskningsrådet. Under den faglige delen vil vi få nærmere innsikt i Produktivitetskommisjonens arbeid http://produktivitetskommisjonen.no/ og deretter drøfte hvordan Lean Forum Norge kan bidra.

Den norske modellen med stor arbeiderinnflytelse på industriarbeidsplasser er under press, men det betyr ikke nødvendigvis at tradisjonene for industrielt demokrati forvitrer.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal