Arbeidsmiljø på topp hos EM1

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge har siden 2009 jobbet hardt med arbeidsmiljø. Innfasingen av arbeidsmetodikken Lean, satsing på kompetanseutvikling, aktiv bruk av medarbeidere i innovasjonsarbeid, samt ansettelse av personer med andre typer kompetansebakgrunn, er noe av det som har vært sentralt i arbeidet. 

Eiendomsmeglerfirmaet i Trondheim ble nylig kåret av analyse- og rådgivningsfirmaet Great Place to Work til Norges beste arbeidsplass i kategorien 200 til 499 ansatte. HR-direktør i bedriften, Lucie Katrine Sunde-Eidem, sier at bedriften har satset langsiktig på kulturen og arbeidsmiljøet. 

– Satsingen på medarbeiderne har resultert i en veldig stor trivsel, fellesskap og samhold, som er ganske unikt med tanke på at vi er en salgsorganisasjon, sier Sunde-Eidem. 

Great Place to Work har veiledet Trondheim-firmaet til å jobbe systematisk med arbeidsmiljøet, med for eksempel årlige medarbeiderundersøkelser og den årlige kulturrevisjonen.

– For veldig mange går slike rapporter fort ned i skuffen. Man ser på resultatene, så blir man enten glad eller lei seg. Hos oss er vi tvunget til å evaluere det vi har gjort det siste året, sier Sunde-Eidem. 

Les mer på Finansfokus her.

EiendomsMegler 1 Midt-Norge ble kåret til Årets norske Leanvirksomhet på Lean Forums årskonferanse 2016. Les mer om dette her.

Årets Leankonferanse kan du lese mer om her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal