Arbeidsmiljø på topp hos EM1

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge har siden 2009 jobbet hardt med arbeidsmiljø. Innfasingen av arbeidsmetodikken Lean, satsing på kompetanseutvikling, aktiv bruk av medarbeidere i innovasjonsarbeid, samt ansettelse av personer med andre typer kompetansebakgrunn, er noe av det som har vært sentralt i arbeidet. 

Eiendomsmeglerfirmaet i Trondheim ble nylig kåret av analyse- og rådgivningsfirmaet Great Place to Work til Norges beste arbeidsplass i kategorien 200 til 499 ansatte. HR-direktør i bedriften, Lucie Katrine Sunde-Eidem, sier at bedriften har satset langsiktig på kulturen og arbeidsmiljøet. 

– Satsingen på medarbeiderne har resultert i en veldig stor trivsel, fellesskap og samhold, som er ganske unikt med tanke på at vi er en salgsorganisasjon, sier Sunde-Eidem. 

Great Place to Work har veiledet Trondheim-firmaet til å jobbe systematisk med arbeidsmiljøet, med for eksempel årlige medarbeiderundersøkelser og den årlige kulturrevisjonen.

– For veldig mange går slike rapporter fort ned i skuffen. Man ser på resultatene, så blir man enten glad eller lei seg. Hos oss er vi tvunget til å evaluere det vi har gjort det siste året, sier Sunde-Eidem. 

Les mer på Finansfokus her.

EiendomsMegler 1 Midt-Norge ble kåret til Årets norske Leanvirksomhet på Lean Forums årskonferanse 2016. Les mer om dette her.

Årets Leankonferanse kan du lese mer om her.

Bli medlem i Lean Forum Namdal

Abonner på vårt nyhetsbrev