Finalistene til Årets norske Leanvirksomhet 2022 er klare!

  • BERGEN KOMMUNE, Byrådsavdeling for kultur, sosial og inkludering (BKSI)
  • COOP MEGA KOLBOTN
  • NAV VESTLAND

Finalistene presenterer seg under Leankonferansen 8.-9. november. Vinneren blir kåret basert på vurderinger gjort av styret i Lean Forum Norge, samt en egen oppnevnt Leanpriskomité.

Mer om finalistene:

BERGEN KOMMUNE, Byrådsavdeling for kultur, sosial og inkludering 
BKSIs mål er å etablere en kultur for å jobbe systematisk med forbedrings- arbeid blant de drøyt 3000 ansatte i byrådsavdelingen. Arbeidet skal komme brukerne til gode og bidra til en bedre fremtid for Bergens innbyggere. Program for innovasjon, digitalisering og effektivisering (IDE-programmet) er byrådsavdelingens felles satsing og viktigste verktøy for å lykkes med dette.

COOP MEGA KOLBOTN 
Coop Mega Kolbotn er en av landets største supermarkeder. Deres visjon er: "Vi skal være Norges mest fremgangsrike Coop Mega - landets råeste handleopplevelse". De jobber etter The Mega Kolbotn way: være tro mot Lean-prinsippene, men samtidig finne sin egen vei. Lean MÅ være en del av daglig drift og passe til både bransje og kompetansenivå.

NAV VESTLAND
NAV Vestland er delt inn i ni regioner, med til sammen 42 NAV-kontor. De har til sammen ca 1700 ansatte. NAV Vestland har valgt å satse å Lean som grunnlag for sitt forbedringsarbeid og har en egen strategi for Lean-kultur. De ønsker med dette å bygge en sterk og tydelig kultur for forbedring i sin organisasjon til det beste for brukere av deres tjenester, sine ansatte og for å levere på samfunnsoppdraget.

 

Mer om Lean Forums årskonferanse her.

Meld deg på konferansen her.

Abonner på vårt nyhetsbrev