Hexagon Ragasco - Norges smarteste industribedrift 2015 kommer på Leankonferansen 10.-11. november

Hexagon Ragasco kan vise til en imponerende produktivitetsvekst: de seksdoblet sin produksjon i løpet av ti år som resultat av kraftig satsing og investering, og beviser at det er mulig å lykkes i høykostlandet Norge.

Norges synkende produktivitetsvekst har satt viktigheten av produktivitet høyt både på den politiske og på næringslivets agenda. Norsk Industri og Siemens har gjennom konkurransen "Jakten på Norges smarteste industribedrift" ønsket å løfte frem de gode eksemplene.

Hexagon Ragasco ble vurdert i konkurranse med 57 andre industribedrifter i Norge, og fikk prisen som "Norges smarteste industribedrift 2015" på Industrikonferansen den 5. mai.

Hexagon Ragasco produserer gassbeholdere av kompositt og leverer i hele verden. Satsing på innovasjon og produktivitet i alle ledd over flere år har gitt store gevinster for bedriften i form av økte markedsandeler, god lønnsomhet og motiverte medarbeidere.

Nå kan deltakerne på Lean Forum Norges årskonferanse 10.-11. november høre administrerende direktør i Hexagon Ragasco, Skjalg Sylte Stavheim, i et parallelt spor dag kl 1130:1300 dag 1.

Du kan se hele konferanseprogrammet her.

Påmelding til konferansen kan du gjøre her.

Les tidligere artikkel på våre hjemmesider om Hexagon Ragasco her.

Abonner på vårt nyhetsbrev