Hydro Aluminium Høyanger er Årets norske Leanvirksomhet 2018

Vinneren av Årets norske Leanvirksomhet 2018 ble utropt under Leankonferansen, som arrangeres i dag og i morgen på Fornebu. Det var fem finalister som ble vurdert opp mot utvalgte kriterier, og Hydro Aluminium Høyanger var den kandidaten som ifølge fagjuryen hadde det lille ekstra. 

Prisen ble overrakt av fjorårets vinner; Kongsberg Maritime Subsea v/Daryl Powell.

De fem finalistene, Equinor Mongstad, GKN Aerospace Norway, Glencore Nikkelverk, Hydro Aluminium Høyanger og Hydro Aluminium Sunndal ble alle berømmet for sitt arbeid med kontinuerlig forbedringsarbeid, strategisk forankring, med svært godt samarbeid med tillitsvalgte og involvering av de ansatte i forbedringsarbeidet. Dette for å skape konkurransekraft, og de oppnår meget gode resultater. 

Vinneren, Hydro Aluminium Høyangerer en bedrift med lange tradisjoner i norsk industri og de er i eliten i sin bransje. De har utmerket seg med sitt Lean-arbeid og hvordan dette er tydelig knyttet til deres strategi og utvalgte prinsipper. Bedriften ser klart viktigheten av å jobbe med kontinuerlig forbedring. Arbeidet er meget godt forankret i ledelsen og med svært god involvering hos de tillitsvalgte. De er gode til å involvere hele organisasjonen i å skape forbedringer og har fått frem en forbedringskultur i bedriften. Sikkerhet kommer alltid først. De har et tett og godt samarbeid med sine kunder. Gjennom sitt kontinuerlige forbedringsarbeid skaper bedriften konkurransekraft og de oppnår også meget gode driftsresultater. 

Vi gratulerer Hydro Aluminium Høyanger som Årets norske Leanvirksomhet 2018.

Foto: Helge Heyerdahl.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal