Inspirerende fagseminar om "Fremragende kundeservice med Lean" i Lean Forum Oslo

Tekst og foto: Stein Utstumo, Lean Forum Oslo

Vi hadde besøk av Christina Endresen, som er Adm.dir. i Hafslund Kundesenter AS og Anne Sandvin (bildet) som er leder for kundeservice i Finn.no.

Det var rundt 80 interesserte deltakere i Steria's auditorium fra privat og offentlig sektor som fikk høre to meget engasjerte foredragsholdere som fortalte om hvordan de med lean hadde utviklet sine respektive enheter til å bli ledende på kundeservice. Spesielt var det interessant å høre hvordan de hadde klart å utvikle kundesenteret til å bli kundenes stemme, eller megafon som Anne Sandvin kalte det, inn i resten av virksomheten og dermed bli en motor for kontinuerlig forbedring.

Seminaret var preget av engasjert diskusjon som fortsatte med mingling med Oslos beste kontorutsikt i Steria's lokaler i 23. etg i Posthuset.

Presentasjonen finnes på Lean Forum Oslo sin side på meetup.com område her http://www.meetup.com/LeanForumOslo/files/ og på Lean Forum Oslo sitt område på Lean Forum Norges hjemmeside her http://leanforumnorge.no/no/regionale-forum/lean-forum-oslo

Abonner på vårt nyhetsbrev