Kongsberg Maritime Subsea er Årets norske Leanvirksomhet 2017

Kongsberg Maritime Subsea mottok prisen "Årets norske Leanvirksomhet 2017" under årets Leankonferanse. Fjorårets vinner, EiendomsMegler 1 Midt-Norge, sto for utdeling av prisen.

Formålet med prisen er å løfte frem ledestjernene innenfor forbedringsarbeid i Norge, både for å anerkjenne dem og for å kunne lære av dem.

De fire finalistene DNB Livsforsikring, Kongsberg Maritime Subsea, Statoil Sture&Kollsnes og Stena Recycling ble alle berømmet for å anvende strukturert forbedringsarbeid for å skape konkurransekraft, svært aktiv involvering av de ansatte og tillitsvalgte og forbedringsarbeidet og meget gode resultater.

Vinneren Kongsberg Maritime Subsea utmerket seg ved å ha lykkes med Lean i en svært komplisert og sammensatt produksjonsprosess. Deres arbeid med å utvikle Lean kompetansen og fokus hos underleverandørene er et eksempel til etterfølgelse. Lean arbeidet er godt forankret hos ledelsen og ansatte og har et tydelig utgangspunkt i den overordnede strategien til virksomheten. Dette har gjort at de har klart å hevde seg i et svært konkurranseutsatt marked.

Se video fra prisutdelingen her.

Les mer om prisen og tidligere års utdelinger her.

Foto: Helge Heyerdahl

Abonner på vårt nyhetsbrev