Lean Forum BTV inviterer til LEAN-dagen 8. mars

LEAN-dagen, som arrangeres på Høgskolen i Sørøst-Norge campus Porsgrunn, vil ha tema "Forankring av endringsprosjektet i ledergruppa".

Last ned program her:

Program for LEAN-dagen 2016

Det er på tide å se seg selv med nye øyne. For mange organisasjoner er det en utfordring å forankre endringsprosesser i ledergruppa. Det gjelder også ved implementering av LEAN og kontinuerlig forbedring. 

Nødvendig forankring av endringsprosesser og LEAN implementering er sentrale tema når Lean Forum BTV-regionen inviterer til LEAN-dagen 2016. Tid: 8. mars 9 - 15. 45 Sted: Høgskolen i Sørøst-Norge, campus Porsgrunn. Veibeskrivelse

Mange organisasjoner har kjent på utfordringen ved å forankre endringsprosesser i ledergruppa. Det gjelder også ved implementering av LEAN og kontinuerlig forbedring. 
Vi har satt temaet Forankring av forbedringsprosessen i ledergruppa  på dagsorden for Leandagen 8. mars 2016. Sted: Høgskolen i Sørøst-Norge, campus Porsgrunn. Programmet har 3 hovedavdelinger:

 • Intensiv  workshop: Ledelse og forbedringskultur v/André Knüppel og Jonas Pettersson, C2U AS
 • Case: Hvordan vi vil akselerere forbedringsarbeidet i Jotun AS. Utviklingen av Jotun Operations System, kartlegging og måling av resultater. Utviklingen gjennomføres i samarbeid med innovasjonsprosjektet VERDI. v/ Henning Haugen, Operation Systems Manager.
 • Case: Lean i en levende verdistrøm. Hva Sykehuset Telemark gjør for å skape bedre pasientflyt. V/Dag Aas, Lean-navigatør Akutt og beredskap og kirurgisk klinikk.

  Pris:

  Medlemmer kr 650

  Andre: kr 980

  Påmelding  

  Bli medlem  

  Klikk her for medlemsbetingelser
  Les mer om arrangementet på Lean Forum BTV-regionen sin hjemmeside her.

Abonner på vårt nyhetsbrev