Lean Forum Innlandet hos NorDan på Otta

Det var stor interesse for Lean Forum Innlandet sitt nettverksmøte den 13. februar. Nærmere 70 personer møtte opp på Otta for å høre erfaringer fra TINE (Frya og Tretten) og NorDan (Otta og Moi).

Dagen begynte med frokost og innledning på Nord Gudbrandsdal Videregående skule på Otta. Her fikk deltakerne en grundig innføring i Lean i næringsmiddelindustrien da meierisjef Erik Isum fortalte om sine erfaringer fra Frya og Tretten.
Frode Henning Killi fulgte deretter opp med å fortelle om Leanprosessen hos NorDan på Otta og Moi: "Hvorledes startet vi og hvor er vi idag".
Killi introduserte også deltakerne for Gudbrandsdal industrinettverk (GIN), og fortalte hvordan dette nettverket jobber for å fremme vekst i Gudbrandsdalen.
Etter en kort oppsummering og diskusjon ved leder Kai Glæserud i Lean Forum Innlandet, tok deltakerne den korte bilturen bort til NorDan sine lokaler for å se og høre mer om bedriften og dens arbeid med Lean. Det ble en lærerik rundtur i fabrikken, hvor alle lot seg imponere over godt innarbeidet orden og struktur som har gitt Ottafabrikken så gode resultater.

 

Abonner på vårt nyhetsbrev