Lean Forum Norges podcast

En podcast for deg som er interessert i og har lyst til å lære mer om Lean. Vi snakker om hvordan de forskjellige metodene for kontinuerlig forbedring brukes og tar for oss organisasjoner og mennesker som har lykkes med å skape en kultur hvor kontinuerlig forbedring står i fokus. 

Lean Forum Norges podcast finner du her: https://open.spotify.com/show/3vnedcPe9Q7c2A1cdUnsfn.
Du finner den også her: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/leanforumnorge

På podcasten kan du høre følgende episoder:

 • Lean hos Jotun
  Kjell Gundersen, Group Operations, er gjest i podden og gir oss et lite innblikk i hvordan konsernet Jotun jobber med Lean. Hva er viktig for Jotun når det kommer til kontinuerlig forbedring og hvordan opprettholder de og styrker kulturen gjennom pandemien. Han blir intervjuet av Annette Sukke Fjeldsaa fra Lean Forum BTV.
  Episoden kan du høre her.
 • ProduktivitetsSpranget med prosjektleder Gaute Knutstad og Mette Brøgger, coach i ProduktivitetsSpranget
  Hva er ProduktivitetsSpranget? Velkommen til første episode av serien "Ta spranget". I denne serien kommer vi til å intervjue bedrifter som har vært igjennom eller som er midt i sin reise i ProduktivitetsSpranget. I denne podcast-episoden treffer vi Mette Brøgger sammen med Gaute Knutstad fra SINTEF Manufacturing som vil fortelle hva ProduktivitetsSpranget er og hvordan det er bygd opp.
  Episoden kan du høre her.
 • ProduktivitetsSpranget hos bedriften Ulefos
  I denne episoden forteller LEAN-koordinator Marie Ødegård fra Ulefos hvordan opplevelsen har vært å være med i ProduktivitetsSpranget og hvordan dette har bidratt til økte resultater. Vi får høre om hva som skal til for å øke leveransepresisjonen under en periode som rammes av pandemi.
  Ulefos AS utvikler og distribuerer kvalitetsprodukter innen VA teknikk, gategods, rørinspeksjon, utemiljø og bygg & anlegg. Ulefos er i dag representert i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Marie blir intervjuet av Annette Sukke Fjeldsaa fra Lean Forum BTV.
  Episoden kan du høre her.

Abonner på vårt nyhetsbrev