Lean Forum podcast

En podcast for deg som er interessert i og har lyst til å lære mer om Lean. Vi snakker om hvordan de forskjellige metodene for kontinuerlig forbedring brukes og tar for oss organisasjoner og mennesker som har lykkes med å skape en kultur hvor kontinuerlig forbedring står i fokus. 

Den første episoden: "Lean hos Jotun" , med Kjell Gundersen som er Group Operations i Jotun, kan du høre her: https://open.spotify.com/show/3vnedcPe9Q7c2A1cdUnsfn

Du finner den også her: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/leanforumnorge

 

Kjell Gundersen er gjest i podden og gir oss et lite innblikk i hvordan konsernet Jotun jobber med Lean. Hva er viktig for Jotun når det kommer til kontinuerlig forbedring og hvordan opprettholder de og styrker kulturen gjennom pandemien.  Han blir intervjuet av Annette Sukke Fjeldsaa fra Lean Forum BTV.

Jotun har jobbet med Lean i mange år og er en av Norges fremste Lean-bedrifter. De har i mange år jobbet målbevisst rundt kulturbygging. Pingvinkulturen er sentral i alt Jotun foretar seg, og er også en av grunnpilarene i Jotun Production System. Jotun er også svært dyktige på innovasjon. På enkelte produktområder har de gått over fra å selge maling til tjenester.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal