Lean Forums årskonferanse 2017 er i gang

Nær 500 deltakere deltar i dag og i morgen på Leankonferansen på Fornebu. Kristin Skogen Lund (NHO), Hans-Christian Gabrielsen (LO) og Martin Lyckström (Scania) har bidratt plenumssesjonen på morgenen, som omhandler det fremtidige arbeidslivet.

Skogen Lund og Gabrielsen er to av de viktigste lederne for å utvikle rammene for det fremtidige næringslivet i Norge. I innledningen belyste de mulighetene som ligger foran oss og hvordan de ser for seg videreutvikling av den norske modellen i en mer digital og "sky-basert" hverdag.

Martin Lyckström leder "Scania way office", og fortalte om hvordan Scania arbeider med å videreutvikle sitt forbedringsarbeid i den digitale fremtiden. Scania er ett av Skandinavias mest suksessfulle selskap gjennom en årrekke og kjent for sitt systemtatiske forbedringsarbeid. Denne våren vant de prisen "OEM of the Year" i en konkurranse blandt de globale bilkonsernene.

Konferansen fortsetter tirsdag med parallelle sesjoner innenfor temaene:
- Mennesket og roboten
- Det grønne skiftet
- Den nye lederrollen
- Industri 4.0
- Hvordan lykkes med Lean

I tillegg til dette vil finalistene til Årets norske Leanvirksomhet presentere seg. Vinneren blir utlyst under festmiddagen i kveld.

Under festmiddagen blir det også delt ut pris for Årets norske Leanprosjekt.

Les mer om konferansen her.

Foto: Helge Heyerdahl 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal