Lean Forums digitale årskonferanse 2020

Lean Forum Norge arrangerte sin første heldigitale årskonferanse noensinne 17.- 18. november, med nærmere 400 deltakere. Konferansen hadde mange spennende foredragsholdere i plenum og mange parallelle sesjoner å velge mellom. Tradisjonen tro var det utdeling av priser for Årets Leanvirksomhet og Årets Leanprosjekt.

Årskonferansen var i år planlagt som en hybrid konferanse, men smittesituasjonen i høst gjorde sitt til at vi landet på heldigital konferanse som den beste løsningen.

Tilbakemelding fra deltakerne var at det faglige innholdet på årets digitale konferanse var svært bra. Å høre andres erfaringer er viktig, og kanskje spesielt i den perioden vi har stått i siden mars i år, der mange hatt hjemmekontor i lange perioder, og man har fått nye arbeidsformer. 

Årets hovedtema var "HVOR ER VI PÅ VEI". Vi fikk høre perspektiver på temaet fra bidragsytere fra bl.a. Helsedirektoratet, Kolonial.no, Borregaard, Fellesforbundet, Norsk Industri, DNB, Schibsted, Jotun og flere. Vi lot oss inspirere av Stefan Hyttfors og Harald Eia, som snakket om den nye normalen og hvordan vi kan løfte blikket. 14 parallelle sesjoner med ulike temaer og bedriftscase engasjerte deltakerne, hvor det også var muligheter for å delta i gruppediskusjoner.
Se hele programmet her.

Årets Leanprisvinnere ble kåret, og vinnerne ble:

Her kan du også se en kavalkade fra årskonferansen.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal