Lean Livsforsikring - Lean Forum Bergens 4.møte

Lean Forum Bergen hadde sitt 4.møte den 20.september hos DNB Livsforsikring i Fyllingsdalen. Der fikk de en grundig innføring i Lean reisen til DNB livsforsikring, eller som de hadde valgt å kalle innlegget ”Lean i DNB liv, metode eller kultur?”.

Det var organisasjonssjef Terje Bøe som åpnet presentasjonen med å legge fokus på det kulturelle aspektet rundt endringsarbeid.

Det var tydelig at det var blitt brukt betydelige ressurser med forankring av forbedringsarbeidet i de ulike gruppene.  Etter dette inviterte ansvarlig for Lean arbeidet, John Magnar Bøe oss i inn i de ulike fasene de hadde gjennomgått siden opp starten i 2007. Vi fikk også innsyn i konkrete caser og resultatene av arbeidet.  Imponerende med målkort ned på den enkelte ansatte, også innenfor stab !!

Tema for møtet var A3.  Her presenterte Truls Nytun arbeidet som var gjort på Haraldsplass Diakonale Sykehus.  Vi fikk innsyn i case de hadde brukt i A3 jobbing og ulike fallgruver vi må være oppmerksom på.  En imponerende presentasjon, pedagogisk og entusiastisk fremlagt.  Møtet ble avsluttet med case jobbing og presentasjon av disse.

Lean Forum Bergen

Abonner på vårt nyhetsbrev