LEANDAGEN BERGEN 2024

Leandagen Bergen 2024 arrangeres 15. februar, med tema "Forbedrings- og utviklingsarbeid med hjelp av digital teknologi"

LES MER HER.

Lean forblir en hovedtilnærming for å utvikle norsk industri, men forbedringsarbeid handler om mer enn å fjerne sløsing av tid og å standardisere prosesser. Det handler om å strekke seg mot det neste nivået, å utvikle seg, og å finne nye og innovative måter å jobbe på. Den neste forbedringsbølgen vil drives av digital teknologi. Teknologi kan gi bedrifter nye muligheter til å forbedre, automatisere og skape nye ideer og informasjon i en raskere hastighet, og potensielt av høyere kvalitet, enn det som kan oppnås gjennom menneskelig innsats alene. Dette vil påvirke måten vi jobber og åpner for spørsmål om hvordan de to tilnærmingene best kan kombineres.  

Vi inviterer til spennende og berikende konferanse torsdag 15. februar hvor vi møtes fysisk hos DNB i Solheimsviken for å mingle, samhandle, diskutere og reflektere. Her vil du få ny innsikt, bli inspirert og få muligheten til å lære av og om hvordan privat og offentlig næringslivet jobber smartere ved bruk av nye løsninger og teknologi.

Påmeldingslink her.

Velkommen!

Hilsen styret Lean Forum Bergen

Abonner på vårt nyhetsbrev