Leandagen i Innlandet 3.mai

Årets program vil ha spesielt fokus på Lean og ledelse, digitalisering, innovasjon og kommunikasjon. Hvordan lykkes i dag og i fremtiden?

Noen av høydepunktene i år er Erik Modig, Anna Kirah, Christian Silvasti, workshop i det nye Katapult-senteret på Raufoss, studiebesøk i Vestre Toten kommune.

Program

Påmeldingslink her

  • Erik Modig - en populær foredragsholder om emnet kommunikasjon, og hvordan det er knyttet til psykologi og hjerneforskning. På scenen blander han siste forskning med verdensomspennende analyse og praktiske tips for å skape kommunikasjon som virkelig skaper resultater. Han er også forfatter, og den siste boken Bang for Buck ble årets Markedsføringsbok 2017 i Sverige.
  • Anna Kirah - er anerkjent for sitt arbeid knyttet til brukervennlighet innen design, innovasjon og organisatorisk endring, dvs å sette kundens behov først. Hun har bl.a. vært analytiker hos Boeing og er damen som snudde opp ned på Microsofts tilnærming til produktutvikling.
  • Christian Silvasti - om hvordan lykkes med digitalisering. Basert på sine egne erfaringer som leder gjennom mange år i Sverige vil han gi oss gode råd om hva som kreves for å takle digitaliseringen.
  • Bjørn Fauchald - rådmann i Vestre Toten kommune - om 2.generasjon Lean&innovasjon.

Vi håper å  kunne ønske tidligere og nye deltakere velkommen til årets Leandag som arrangeres i samarbeid med Vestre Toten kommune!

Hilsen styret Lean Forum Innlandet 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal