Leandagen i Stavanger 10.april

Lean Forum Stavanger ønsker velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Årets tema er LEAN og innovasjon – LEANOVASJON.Vi får besøk av den internasjonalt anerkjente og bestselgende forfatteren, ledercoachen og LEAN-forskeren Dr. Michael Ballé. 

Fra NTNU og Kongsberg Maritime Subsea kommer Dr. Daryl J. Powell, fra Finn.no får vi besøk av Karina Birkeland Lome, fra EGGS design Trond Dagsland, fra Malm Orstad kommer Lauritz Løvø og fra Wellbarrier får vi høre Asbjørn Bjaanes. 

Det er Næringsforeningens ressursgruppe for kontinuerlig forbedring og innovasjon - Lean Forum Stavanger, som også i år har utarbeidet programmet for konferansen. De er opptatt av å fremme forbedringer innen effektiv drift på tvers av bransjer og på tvers av privat og offentlig sektor. Det synes også tydelig gjennom årets program, som består av en rekke internasjonale, nasjonale og lokale kapasiteter på området.

Hør spennende foredragsholdere og bli inspirert på regionens viktigste møteplass for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere! Dette er konferansen for alle, om du er ny eller erfaren i LEAN-arbeid.

For detaljert program, KLIKK HER!

 Målgrupper: Alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal