Kristin Brovold
21. august 2018
Norsk næringsmiddelproduksjon står ovenfor stadig tøffere konkurranse, også fra utenlandske aktører.
Det er en rekke fellestrekk mellom de ulike bedriftene og de utfordringene de står ovenfor: Verdiskapingen må økes, ressurseffektiviteten må opp og flyten forbedres. Dette må til for å skape langsiktige og trygge arbeidsplasser.
Flere av bedriftene har drevet med forbedringsarbeid lenge med gode resultater, men behovet for ytterligere forbedring er der.
Andre deler av industrien er helt i oppstartsfasen i sin forbedringsreise, fra håndtverk til industri.
Sesjonen Levedyktig næringsmiddelindustri i Norge finner sted på konferansedag 2, kl 09:30-13:00, hvor bl.a. Lerøy og Nortura bidrar.
Les mer om Lean Forums årskonferanse her.
Meld deg på konferansen her.
Motta nyhetsbrev om konferansen og andre aktiviteter i Lean Forum Norge ved å registrere deg her.
Klikk for å melde deg på nyhetsbrevet.