Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen møter finalistene til Årets Leanvirksomhet

Under Lean Forums årskonferanse vil Næringsministeren bidra sammen med årets finalister:
- Equinor Mongstad
- GKN Aerospace Norway
- Glencore Nikkelverk
- Hydro Aluminium Høyanger
- Hydro Aluminium Sunndal

Finalistene presenterer sitt Lean-arbeid på Lean Forum Norges årskonferanse 6.-7. november, i plenumssesjon på ettermiddagen dag 1.
I samme sesjon bidrar også Næringsministeren med innlegg. Kjetil Staalesen (bildet under), LO, fasiliterer sesjonen og inviterer til samtale mellom Næringsministeren og finalistene.

Vinneren blir utlyst under festmiddagen samme kveld, basert på vurderinger gjort av styret i Lean Forum Norge, samt en egen oppnevnt Leanpriskomité.

Om Leanpriskomitèens arbeid:
Lean Forum Norge har opprettet en egen fagkomitè for Årets Leanvirksomhet som har foretatt en vurdering av alle innkomne søknader og innstilt finalister. Komiteen har, ved behov, foretatt telefonintervjuer for å kunne gjøre en nøyere vurdering. Finalistene har fått besøk av medlemmer fra fagkomiteen som har foretatt en nærmere vurdering av hver enkelt finalist. Deretter har fagkomiteens innstilling blitt presentert Lean Forum Norge sitt styre, som utpeker vinneren av prisen for Årets Leanvirksomhet. Alle virksomheter som har blitt besøkt av medlemmer fra fagkomiteen får en kort tilbakemelding på deres vurdering etter at vinneren er utropt.

Mer om konkurransen Årets norske Leanvirksomhet.

Les mer om Lean Forums årskonferanse her. 
Meld deg på her.

Abonner på vårt nyhetsbrev