Norsk Gjenvinning AS Oslo, Groruddalen miljøpark er Årets Leanvirksomhet 2020!

Lean Forums digitale årskonferanse 2020: Norsk Gjenvinning AS Oslo, Groruddalen miljøpark er vinner av prisen Årets Leanvirksomhet 2020.

Juryens begrunnelse: Norsk Gjenvinning har en sterk Lean-tilnærming: Lean-arbeidet er en integrert del av virksomhetsstrategien, de oppgraderer kontinuerlig sine standardiserte arbeidsprosesser, læring basert på problemløsing er sentralt for alle medarbeidere, og de er også innovative for å dekke nye kundebehov i tråd med FNs bærekraftsmål. Vi gratulerer!

Mer om vinneren:
Norsk Gjenvinning (NG) har 160 ansatte fordelt på produksjon og logistikk. Deres visjon er "Det finnes ikke søppel mer". NG fokuserer på at gjenvunnet råvare fra deres anlegg skal reise så kort som mulig, men de konkurrerer også med verdensmarkedet for å levere konkurransedyktige råvarer til sin kunder.
NG er mellommannen som muliggjør og fremmer sirkulær økonomi i praksis. Dette krever effektive prosesser, og gjennom systematisk arbeid mot felles mål har NG fått etablert en solid plattform for forbedringskultur.

Se intervju med vinneren her.

Det var 3 finalister som konkurrerte om tittelen. Mer om finalistene her.

.

Programleder Anita Hager og Kjetil Staalesen fra Leanpriskomiteen holder opp plakett og diplom som sendes vinnerne etter konferansen.

Abonner på vårt nyhetsbrev