Nye virksomhetsmodeller og start-ups utfordrer gamle markedsaktører

Even Tangen Heggernes (Nabobil), Øystein Vie (DNB) og Anders Mjåset (Mesh) deltar i en sesjon med dette temaet på Leankonferansen 8.-9. november.

Heggernes, Vie og Mjåset inviteres til å diskutere hvordan start-up miljøet klarer å finne nye innovative og konkurransedyktige løsninger på kundens behov, og hva vel etablerte markedsaktører kan lære av denne tilnærmingen for å skape et internt miljø for kontinuerlig forbedring og innovasjon.

Even Tangen Heggernes er administrerende direktør i Nabobil. Han er en "rockestjerne" innen delingsøkonomien" med erfaring fra ulike bransjer og land. Før Even tok over som administrerende direktør i Nabobil i 2015, har han etablert Airbnb i Norden, og har vært med å bygge opp Airbnb i Storbritannia. Gjennom denne erfaringen har han tilegnet seg unik kjennskap til hvordan delingsøkonomien fungerer, og hvordan å etablere en suksessrik organisasjon rundt det.

Øystein Vie er seksjonsleder Lean og Kvalitet, konserntjenester DNB. Han har langvarig erfaring med Lean og kvalitetsstyring fra både private virksomheter og akademia. I tillegg til sin stilling som seksjonsleder for Lean og Kvalitet i DNB, er Øystein engasjert som lærer for etterutdannelsen for ledere på Høgskolen i Bergen. Tidligere har han også jobbet med kontinuerlig forbedring for Rolls Royce.

Anders Mjåset er Founder og CEO i Mesh. Han startet sin første bedrift som 19-åring. Siden har han startet flere bedrifter, men er mest kjent som medgründer av Mesh. Mesh har huset gründerbedrifter i 4 år og har de siste årene blitt et møtested mellom etablerte bedrifter, gründere og investorer. 

Program for Leankonferansen 2016 kan du lese her.
Påmelding kan gjøres her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli medlem i Lean Forum Namdal