Nye virksomhetsmodeller og start-ups utfordrer gamle markedsaktører

Even Tangen Heggernes (Nabobil), Øystein Vie (DNB) og Anders Mjåset (Mesh) deltar i en sesjon med dette temaet på Leankonferansen 8.-9. november.

Heggernes, Vie og Mjåset inviteres til å diskutere hvordan start-up miljøet klarer å finne nye innovative og konkurransedyktige løsninger på kundens behov, og hva vel etablerte markedsaktører kan lære av denne tilnærmingen for å skape et internt miljø for kontinuerlig forbedring og innovasjon.

Even Tangen Heggernes er administrerende direktør i Nabobil. Han er en "rockestjerne" innen delingsøkonomien" med erfaring fra ulike bransjer og land. Før Even tok over som administrerende direktør i Nabobil i 2015, har han etablert Airbnb i Norden, og har vært med å bygge opp Airbnb i Storbritannia. Gjennom denne erfaringen har han tilegnet seg unik kjennskap til hvordan delingsøkonomien fungerer, og hvordan å etablere en suksessrik organisasjon rundt det.

Øystein Vie er seksjonsleder Lean og Kvalitet, konserntjenester DNB. Han har langvarig erfaring med Lean og kvalitetsstyring fra både private virksomheter og akademia. I tillegg til sin stilling som seksjonsleder for Lean og Kvalitet i DNB, er Øystein engasjert som lærer for etterutdannelsen for ledere på Høgskolen i Bergen. Tidligere har han også jobbet med kontinuerlig forbedring for Rolls Royce.

Anders Mjåset er Founder og CEO i Mesh. Han startet sin første bedrift som 19-åring. Siden har han startet flere bedrifter, men er mest kjent som medgründer av Mesh. Mesh har huset gründerbedrifter i 4 år og har de siste årene blitt et møtested mellom etablerte bedrifter, gründere og investorer. 

Program for Leankonferansen 2016 kan du lese her.
Påmelding kan gjøres her.

Abonner på vårt nyhetsbrev